Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Franky kalitesiz değil. Ortama alışamadı ve taktik ona uygun değildi. Bunlar da onu çekingen yaptı iyice. Fark ettiysen maçlarda ileri pas atmaya korkuyordu.
Evet zaman lazım ama biz de kimseye zaman vermiyoruz. Boey, gitti gidiyor derken, kamptan sonra mecburiyetten oyuna alındı, oda yürüdü gitti. Sabır gerek bazen.

hocam bir alman yada ^ispanyol hoca bulup 15-20 milyonu alt yapıya gömmek daha doğru değilimdir ?

bu neden yapılmıyor bu ülkede hala anlamış degilim , iki tokezlesen ülkeden cl ye direk katılamıyorsun bile
sevgili ismail , bu dedigin mutlaka yapilmali .
fakat yillardir bildim bileli - bizim kulubun/kuluplerimizin bakis acisi bu fikre genelde uzak bir tutum da . ara ara cesitli basliklar da mesaj arasi nacizane vurgu yapiyorum kendimce.

sahsen ,bazi bildigim yabanci ulke orneklerden dolayi ^ispanyol mense ilk onceligim olur du .
tek donemi degil daimi bir planlama baglaminda ucu acik bir konu oldugundan - ayri baslikta yorumlanasi bir konu basligi ;
kuluplerimizin altyapi konusuna bakisi nedir,
ne durumdadir vs vb .

saygi ve selamlar .

Barış Osi Sane
Tor-İlkay
Hakan

üf

sevgili ismail , bu dedigin mutlaka yapilmali .
fakat yillardir bildim bileli - bizim kulubun/kuluplerimizin bakis acisi bu fikre genelde uzak bir tutum da . ara ara cesitli basliklar da mesaj arasi nacizane vurgu yapiyorum kendimce.

sahsen ,bazi bildigim yabanci ulke orneklerden dolayi ^ispanyol mense ilk onceligim olur du .
tek donemi degil daimi bir planlama baglaminda ucu acik bir konu oldugundan - ayri baslikta yorumlanasi bir konu basligi ;
kuluplerimizin altyapi konusuna bakisi nedir,
ne durumdadir vs vb .

saygi ve selamlar .
ispanyol benimde kafamdaki , pas futbolu icin onemli bir done olurlar
alman ise oradaki gurbetçi gencleri taramak adına makul gelir

riekering idi sanırım getirdik , sezon sonu bas antrenör yaptık yokluktan
faydasına bu olur aslında , ollasi bir krizde alt yapı hocan da idare eder a takimi

Müslim Can’ı hatırlayan var mı?

Fanatikte “İmparatorun Prensiyim” diye bi atılmıştı röportaj yapılıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt