Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Bu anket kapanacak: .
Diao'yu da kiralık+ opsiyonlu versinler uyguna tamam diyeceğim de Davinson yerine biz kimi alacağız?
Bize öncelikle sol stoper lazım değil mi ya.

singo-Maxime Estève yapsak nasıl olur. Yada yer yer
Singo-Maxime Estève-Apo-Jakobs
Jakobs yerine de opsiyonlu Diouf yapıştıracaksın.

Bu üslup hoş değil. Akrabam filan değil benim önerdiğim kişi çok maçını izledim. 1 maçla önermedim. Üslubunu hiç hoş bulmadım. Lütfen bu üslupla devam etme.
Pardon üslup derken ? Bir önceki mesajında ukalalık yapmışsın yok paf takım oyuncularını önermeyin seviye düşüyor ciddiye alınmıyorsunuz sen buranın Ağababası mısın? İyi günler.

Buna kontejyan açamadık diye alamamıştık geçen sene sanki

Nhaga eğer Lemina Torreira kalacaksa ve düzenli oynayacağı bir İtalya 10.sıra takımına 11 oyuncusu olarak gidecekse yatmasındansa oynamak için kiralık gitmesini tercih ederim.

Bize öncelikle sol stoper lazım değil mi ya.

singo-Maxime Estève yapsak nasıl olur. Yada yer yer
Singo-Maxime Estève-Apo-Jakobs
Jakobs yerine de opsiyonlu Diouf yapıştıracaksın.
Esteve anca Davinson ile iyi partner olabilir. Zaten solak degil mi kendisi?

Como Davison'u isterken Diao ismi çıkması pek hayra alamet değil. Davinsonun boşluğunu kolay kolay dolduramayız kim min jae falan diyolar 10 kağıt kemiksiz para istiyomuş asla o paraları edecek bir adam değil. Van Dijk desen o da bir 15 ister. Davinson-Abdülkerimi koruyup üzerine 1 stoper almamız lazım mantıklı olan bu

Lesley konusunda biraz daha bekleyebilirdik, Manu hem Ederson hem Andrey Santos'u aldı, Baleba için Temmuz sonu fırsat doğabilir, fb kanteyi satıp Baleba'yı kiralarsa sinir krizi geçiririm

toreiranın hiç bişey yapmadıgı yine belli oldu

Pardon üslup derken ? Bir önceki mesajında ukalalık yapmışsın yok paf takım oyuncularını önermeyin seviye düşüyor ciddiye alınmıyorsunuz sen buranın Ağababası mısın? İyi günler.
Bu şekilde devam etmeyelim. Birbirimizi bu detaylar için kırmaya gerek yok. Benim sana cevap olmayan bağımsız yorumum eleştiri temenni senin bana doğrudan cevap verdiğin yorumun ise maalesef hakaret. Sana güzel günler keyifli sohbetler dilerim.

Como Davison'u isterken Diao ismi çıkması pek hayra alamet değil. Davinsonun boşluğunu kolay kolay dolduramayız kim min jae falan diyolar 10 kağıt kemiksiz para istiyomuş asla o paraları edecek bir adam değil. Van Dijk desen o da bir 15 ister. Davinson-Abdülkerimi koruyup üzerine 1 stoper almamız lazım mantıklı olan bu
Maaşı yüksekmiş onlar için

Esteve anca Davinson ile iyi partner olabilir. Zaten solak degil mi kendisi?
Evet tercihim aslında o iyi kesici bir herif.
Davinsona 30 verirlerse bunlar satarlar 1 tane yatırım yaparak çözmek yerine bu sefer 2 transfer lazım olacak en azından iyi bir sol stoper yapıştırsak singo falan var elimizde sonuçta.

Geri
Üst Alt