Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Bu anket kapanacak: .
biz nasıl bir fakiriz abi kime teklif etsek kiralık + opsiyon..

ne yaptılar bunlar parayı, hepsini mi yediler ?
Adamlar akıllı iş yapıyor ama sen iftira atmayı tercih ediyorsun

Lang ve asprilla formülü gibi düşünebilirsin ama sen yine de düşünme iftira atmak daha kolay

Jelert gibi alıp elde kalınca yine eleştirirsiniz

sözleşme uzattıysa, milli takıma da gitmedi Lemina neden kampta değil
Bizim takım sirk takımı olmuş. 1 aydır sözleşme teklifi yaptığımız, sözleşmesini uzatmak için beklediğimiz kaptanımız pegasus pilotu gibi ülke ülke dolaşıyor. Biz de hala adamı bekliyoruz lemina gelmese ne olur

Almanlara göre Adeyemi 22+9 milyon + 35% pay ile Barcelona'ya transfer olmus

O zaman senin dediğine göre 28 milyon civarı bir bonservis vermek için de bir veri yok ortada sonuçta, hangi performansa göre alınıyor bu adam.
Ben de bilmiyorum onu ama 27 milyona chelsea almış, 28.5 milyona da burnley almış. Bizim görmediğimiz bir potansiyel var sanırım çocukta. Ben hiç izlemedim bilmiyorum nasıl olduğunu. Ama Fransa u21 milli takımında 13 kez oynaması fiyatını bu mertebelere çekmiş sanırım...

Aga burnley takım olarak sçmış ki... şimdi kime ne diyeceğiz? 38 maçta 4 galibiyet 10 beraberlik. Kalan maçlar mağlubiyet işte... toplamda 38 gol atmışlar 75 gol yemişler... Ben böyle takımın hangi oyuncusunun performansını alıp dikkat edeyim...

Adam iyidir demiyorum da takımın çok bktan olduğu aşikar...

Dusen Wolves ve Westham belli bir keyif veriyordu maclarda.. Bu ligde got kadar statta top oynayan Luton'in maclari bile sariyordu..
Burnley bu yil o kadar rezildi ki 90 dk tahammul edemezsin maclarina.. Ben sotonda izlemedim ama onlar da Eplnin gordugu en mal kadrolardan biriydi ..
Sato'ya da hak veriyorum 2 yil dusen takimlarda oynayinca elestiri cok geliyor taraftar forumlarinda

Adamlar akıllı iş yapıyor ama sen iftira atmayı tercih ediyorsun

Lang ve asprilla formülü gibi düşünebilirsin ama sen yine de düşünme iftira atmak daha kolay

Jelert gibi alıp elde kalınca yine eleştirirsiniz

Bu yapılabilir evet ama hiç mi patlamayacak oyuncu bulamadılar ? ts' nin yaptığını beceremiyorlar mı ?

Ponoramenko'ya doğru gidiyor iş Tolgahan da onu yazmıştı, ama Dinamo Kiev en iyi oyuncusunu neden satın alma opsiyonlu kiralasın pek mantıklı gelmiyor bana

Bu yapılabilir evet ama hiç mi patlamayacak oyuncu bulamadılar ? ts' nin yaptığını beceremiyorlar mı ?
Hic patlamayacak diye bişey yok osimhen bile sezonun yarısını sakat geçirdi şans meselesi

her topcu tutacak diye bişey yok

Ben de bilmiyorum onu ama 27 milyona chelsea almış, 28.5 milyona da burnley almış. Bizim görmediğimiz bir potansiyel var sanırım çocukta. Ben hiç izlemedim bilmiyorum nasıl olduğunu. Ama Fransa u21 milli takımında 13 kez oynaması fiyatını bu mertebelere çekmiş sanırım...
Renkdaş bu premier lig takımlarının uçuk piyasasına göre oyuncu iyidir denemez malesef çünkü yoldan geçene bile artık 30-40 milyon veriyorlar. Performans analizi önemli

Geri
Üst Alt