Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav he he beceriksiz yönetim varyazdıgın 3 seyden 2 si yalan 1i süpheli
Siz varken nasıl adam satacaklarYav he he beceriksiz yönetim var
Adam satamiyorlar demiyorsun da
Ana plana adam alamiyorsak demekki satamiyoruz
CL son 16 yapmış takımda sadece Sallai ve sancheze dişe dokunur teklif geliyorsa vay halimize
Bizim yönetim elimizdeki kadronun iyi olduğunu düşünüyor sezon başlasın ana plana 2 3 ekleme yapamaz Bu +4 hikayesine ya tutarsa diye adamlar alırsak patlariz ciddi ciddi 3 oyuncu koymamiz lazim
Icardi gitti sonra başka gidecek varmı kimi gönderip daha iyisini alacağız
eskiden transfer dönemlerinde gsli olmaktan utanırdık
şimdi göğsümüzü gere gere gsliyiz diyoruz
teşekkürler yönetim
Haberi görmedim ama zaten Chelsea Grubunun oyuncusu kendisi ama Brighton'a niye gitsin? Geçen sene oradan ayrıldı zaten.Ne temiz kalpli adamsin be admiralper.
Yanliz fake miydi bugun chelseali habe vardi, chelseaye imza atip Brightona gidecek persembe saglik kontrolu falan bir sey post edildi aksam vakti
Bu herif zaten brightondan bluegroup'a gitmedi mi. Bir daha geriye döneceğini zannetmiyorum oraya, sıçrayacaksa farklı takımda sıçrar.Ne temiz kalpli adamsin be admiralper.
Yanliz fake miydi bugun chelseali habe vardi, chelseaye imza atip Brightona gidecek persembe saglik kontrolu falan bir sey post edildi aksam vakti
Banada öyle geliyor ama Frankfurt işini çözemeyiz o iş 40'a bitmez gibi sanki 50'yi görür.Can Uzun.
Yok o zaman Enciso'ya gideceğiz, net rakamı söyledik biz ahbBanada öyle geliyor ama Frankfurt işini çözemeyiz o iş 40'a bitmez gibi sanki 50'yi görür.
Oğlumun selamı var sanaBanada öyle geliyor ama Frankfurt işini çözemeyiz o iş 40'a bitmez gibi sanki 50'yi görür.
hocam dimitri dogru muOğlumun selamı var sana