Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.861
- 15.325
- 2.433
Okan hocam o bölgeyi Can'a verecek gibi. Benimde hissiyatım öyle. Kanada Trossard elzem
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osi ile en iyi kim anlaşacaksa onun alınması görüşündeyim.Osi için Enciso daha iyi olur.
Can ise Osi’nin oluşturacağı boşluklara daha iyi girer.
Biri
Soyle , sene icinde kurda dalga olur sacma sapan hareket olur, ordan bagimsiz kaliyor. Yoksa konusyrken kafada euro donuyor tabi. Benimkisi ufak hesap ama takilirim oyle seylere hep niyeyse-----Uğurcan----
Hiç tl cinsinden diye kendimizi kandırmayalım. Gelip performans verirse sözleşmesi devam ederken zam yapan yönetimimiz var çünkü
4 ayı 1 aya nasıl indirdin?Ben baba oldum ben varim
4 ayı 1 aya nasıl indirdin?
Sana birşey soyleyimmi söylediklerinin altına sonuna kadar imzamı atarım lakin forumda bile su yazdıklarına sövecek yüzlerce taraftar var.İsim olsunda akçesi ne olursa olsun.Sana soruyorum Saneye yıllık efektif ne kadar verirsin?Gidip Fransa 2.liginden 300-500 e sağ açık alsak belki çok daha fazla verim alabiliriz belkide kendi olisemizi yaratırız.Ama anlatamıyoruz ki maalesef.Hazır icardiden de çıkmışken 6 milyonluk bir esneme var.
Leminayı da şutla 8,5 olsun.
Sonra sırayla bu dönem 2 adamı elden çıkarıp
(sane-singo-sara) 17 milyon euroluk bir boşatlma daha yapıp hem başarıya aç hemde kendini kanıtlayıp başka takımlara gidebilecek potansiyellere max 1.5 maaş verip geçmemiz lazım.
Elalem atta’yı 1,5 maaşa oynatıyor.
diao parlama zamanında800 bin maaş alıyor.
sol bek diouf 400 bin euroya kendini tüm avrupaya gösteriyordu.
Böyle adamlar lazım. Sonra doymuşluk diyoruz.
Para alıp fiziki durumu elverdiği sürece bu takımda
icardi, barış, osimhen, torreira, sallai dışında çabalayan adam görmedim ben.
Yazık ya valla. Az parlayana da hop zam.
Boey bile salmış çünkü amacı bitti herifin.
İcardi son iki sakatlıkla bitti adam, vedalaş. Lemina fiziki durumu ve odağı düştü vedalaş abi gerek yok artık.
Muhtemelen degil tff secimi olacak zaten, buyuk ihtimal bu adamin gidecegi senaryoda umarim sabit kalacak ,her sene degisiklik gibi sacmalamayacak rahat bir seyi yapip birakirlaruğurcan/barış/yunus + abdulk olduğu sürece bu yabancı kuralıyla total kadro kalitesinde türkiyede bi kulübün bizi geçmesi zor
buraya bir de can uzun hamlesi olursa muhtemelen seneye kuralı kaldırırlar
Görünen o ki Can Uzun u zorluyorlar. Reijnders olursa playmakerlık açığını kapatabilir. Sara satılmadan reijnders alınabilir mi zor bence.İkisini de seçmem, benim tercih hakkım olsa oyunu yönetecek oyuncu ararım.
Onun dışında da aynı maliyete yerli diye Can’ı seçer, 8 numaraya Reijnders falan kovalardım.
Ben transfer komitesinde olsam bunlar var hangisini istiyorsun diye sorardım Osimhen'e. Bizde diye bi gevşedik ama pamuklara sarmamız lazım adamı. Bambaşka bişey. Gideceğim dese hükümet devirir Galatasaray'da.Osi ile en iyi kim anlaşacaksa onun alınması görüşündeyim.
deniz zorlu hoca bu günleri göremeden gitti sad4 tane u23 alacakken takımı full u23 yapma işi
Su cok dogru geliyor kulaga.Onun dışında da aynı maliyete yerli diye Can’ı seçer, 8 numaraya Reijnders falan kovalardım