Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Bu anket kapanacak: .
Biz bu ugchukuwuyu neden aldık
Her transfer gibi bu transferde riskler var ancak oyuncu 22 yaşında 2 kere 30 milyon civarı transfer yapmış 5 senedir premier lig ve ligue 1 de oynamış maç sayısı fazla ama yanlış takım tercihleri yaptı bizde yeteneğini gösterebilir

ikisinden biri dersen can uzun tabii

suratımda pis bir sırıtışla kabul edeceğim herifler: nico paz, foden, olmo, de ketelaere, batrakov, mason mount
Diğer dediğin isimler tabi daha tercih edilebilir isimler de Batrakov'un nesi daha iyi? Enciso ve Can Uzun beğenilmeyip Batrakov neye göre isteniyor? Oynadığı seviye olarak Batrakov en çok soru işareti barındıran eleman aslında.

Karakullukçu: "Bu planlama beni deli eder. Lesley zaten bu takıma uymaz, şimdide Enciso deniliyor. Yanlarında Torreira mı oynayacak? Bu takım nasıl futbol oynayacak abi? Enciso topu alıp gider, yani driblingci, Sane öyle, Barış öyle. Anadolu takımlarına karşı sürekli beraberlik bekliyorum. Gidecekseniz o zaman Odegaard'ı falan alın bunların yanına yoksa Osimhen kafayı yer!"

hgasdhsds

bu arada yayını seyrettim admirim

uğur karakullukçu'yu izlerim izlemesi keyifli hatta yer yer iyi analizler yaptığı da oluyor ama bu aralar -nedense- çok gergin. bu gerginlikten dolayı sanki daha da anlatmak istediği şeyi anlatamıyor

dediğim gibi yayını seyrettim ve aslında uğur'a katıldığım bi nokta oldu, zaten kendisi de Enciso'nun elit seviye bi yetenek olduğunu söyledi ama diyor ki ismi çıkan oyuncular ya aşırı driblingçi ya da aşırı fizikli oyuncular. ama bu oyuncuların hiçbiri oyun kurucu değil, bu takım süper ligde en az 20 tane maça çıkacak rakibin 10 kişi kapanacağı, bu takımları açmak uğraşır durursunuz -dedi.

%100 katılmasam da haklı bi tarafı da var bence.

Karakullukçu: "Bu planlama beni deli eder. Lesley zaten bu takıma uymaz, şimdide Enciso deniliyor. Yanlarında Torreira mı oynayacak? Bu takım nasıl futbol oynayacak abi? Enciso topu alıp gider, yani driblingci, Sane öyle, Barış öyle. Anadolu takımlarına karşı sürekli beraberlik bekliyorum. Gidecekseniz o zaman Odegaard'ı falan alın bunların yanına yoksa Osimhen kafayı yer!"
bunu ne döverim var ya. suratı da tam tokatlamalık

Yavaştan kulübeye çekelim derim hocam

Apo neyse de Torreirayı beğenmez oldum son zamanlarda
KAfası rahat olsun her türlü beğenirsin. Kendini rahat hisset.ne olur bir kalemde kiriş ve kolonları oynatmayalım.
Yeni gelecek oyuncu her daim risk teşkil eder. İlk frankfurt maçı Singo Sanchez oynadı folluktan beter olduk.Unutmayalım unutturmayalım.

bunu ne döverim var ya. suratı da tam tokatlamalık
20260223_215256.webp

Enciso bayağı yetenekli, world class sınırlarına çıkabilecek tavanı da var ama 10 no için playmaker ve kaşar topçu istiyorum baştan beri.

u23 olmayan 1 hakkımız var zaten onu da doğru kullanmalıyız.
10 no ya Enciso yada Can alınacaksa bu 1 hakkımızı nerede kullanacağız gerçekten? Reijnders desek onun için Sara'nın gitmesi lazım mantıken o yüzden o 1 hakkın onla alakası olmaz. Kanatta mı kullanacağız acaba?

Geri
Üst Alt