Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
Hele 14 temmuz bi gelsin

Transferde son dk çok degisiklik olacak ve kararlar değişecek

Manzanbi 1 oldu

Bakalım sırada kim var

Forum ne hale gelmiş millet trosard
Greenwood alıyor
Bizim takım adını soyleyemedigim oyuncular peşinde sanki sanarsin dünya yıldızı
Bu Ukraynalı gelsin enciso gelsin diyenler
Aynı tayfa cicaldau morutanci tayfa
Genç oyuncu ne vereceği belli değil
Bu oyuncular kötü oynadığında
Burda başkana ve hocaya ilk saklayacak tayfa net
Adı sanı belli Sane yi getirdin .Farklı birşey oldumu?Genç oyuncuyu pandoranin kutusu gibi düşün iyide çıkma şansı mevcut.En azından dinamizm katar.Onemli olan sürekliliği olsun.Bahsettigin takımlar geçen sezon Harlem kurdular sonuç ne oldu?

franculino yaşı bi 30 falan vardır.

Adı sanı belli Sane yi getirdin .Farklı birşey oldumu?Genç oyuncuyu pandoranin kutusu gibi düşün iyide çıkma şansı mevcut.En azından dinamizm katar.Onemli olan sürekliliği olsun.Bahsettigin takımlar geçen sezon Harlem kurdular sonuç ne oldu?
ponoremenkonun kutusu espirisini yapmamak için zor tuttum kendimi üstadım.

Dün geceden beri aralıksız enciso maçlarını izliyorum özet geçeyim işin görsel şov kısmında can uzunun çok çok önünde bir oyuncu ama komple oyuncu olarak can daha çok şey vaad ediyor , şöyle deyim hani ronaldinhoyu doya doya izleyen insanlar hep onu en iyiler arasına yazar işte encisoda öyle bir gösterişli futbolcu tabi seviyesi oralarda değil ama gelirse gidene kadar ağız açık izletir gittikten sonra da senelerce yerine o tarz adam arayıp editler yaparız . Top sürme becerisi çalım özelliği Candan 4 5 kat daha iyi daha hızlı ve çabuk üzerine çok daha hırslı ısıran bir hucumcu pası kötü falan demişler oda doğru değil çok fantastik pasları var oyunu görüyor futbolu iyi biliyor fakat inanılmaz bir dripling özelliği olduğu için ilk opsiyon olarak onu kullanıyor o yüzden pas özelliği göz ardı ediliyor , Can daha çok şey vaad ediyor daha komple bir oyuncu ama olmazda enciso da gelirse baya ağzımız açık izleriz . İlk maçtan dripling editleri başlar özel hayranları olur bu konuda kefilim

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Listemizdeki isimlerden joa gomesin atletico ya transferi yatmis

Manzambi newcastlei bekletiyomus

Savaştaki ülke menşei'li topçu alınmaz.

Adamın ailesinden biri ölse üzüntüden kahrolur, aklı hep ülkesinde vatanında olur.

Yapmayın akıllı olun

Dün geceden beri aralıksız enciso maçlarını izliyorum

IMG_7312.webp

kimse sana zorla beni sev de aşık ol demiyor
allahtan yüreğim çok temiz ah kurşun işlemiyor

Dün geceden beri aralıksız enciso maçlarını izliyorum özet geçeyim işin görsel şov kısmında can uzunun çok çok önünde bir oyuncu ama komple oyuncu olarak can daha çok şey vaad ediyor , şöyle deyim hani ronaldinhoyu doya doya izleyen insanlar hep onu en iyiler arasına yazar işte encisoda öyle bir gösterişli futbolcu tabi seviyesi oralarda değil ama gelirse gidene kadar ağız açık izletir gittikten sonra da senelerce yerine o tarz adam arayıp editler yaparız . Top sürme becerisi çalım özelliği Candan 4 5 kat daha iyi daha hızlı ve çabuk üzerine çok daha hırslı ısıran bir hucumcu pası kötü falan demişler oda doğru değil çok fantastik pasları var oyunu görüyor futbolu iyi biliyor fakat inanılmaz bir dripling özelliği olduğu için ilk opsiyon olarak onu kullanıyor o yüzden pas özelliği göz ardı ediliyor , Can daha çok şey vaad ediyor daha komple bir oyuncu ama olmazda enciso da gelirse baya ağzımız açık izleriz . İlk maçtan dripling editleri başlar özel hayranları olur bu konuda kefilim

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

R.tas Can'in artisi ne full ensicoyu ovmussun her yonden ? Niye daha cok sey vaad ediyor ? Bildigim ikisi de benzer tarzda adamlar ben Can'da oyle playmakerlik falan goremedim..

Niye hala trossarddan son yeşil ışığı bekliyor besiktas

Geri
Üst Alt