Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.840
- 7.942
- 1.233
benim bildiğim dursun özbek ponomarenkoyu almaz gider kader meite'yi ucuza kiralar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manzambi Manu taraftarı hala bir umut isterlerse diye bekliyor, bizle bir alakası yokHele 14 temmuz bi gelsin
Transferde son dk çok degisiklik olacak ve kararlar değişecek
Manzanbi 1 oldu
Bakalım sırada kim var
Adı sanı belli Sane yi getirdin .Farklı birşey oldumu?Genç oyuncuyu pandoranin kutusu gibi düşün iyide çıkma şansı mevcut.En azından dinamizm katar.Onemli olan sürekliliği olsun.Bahsettigin takımlar geçen sezon Harlem kurdular sonuç ne oldu?Forum ne hale gelmiş millet trosard
Greenwood alıyor
Bizim takım adını soyleyemedigim oyuncular peşinde sanki sanarsin dünya yıldızı
Bu Ukraynalı gelsin enciso gelsin diyenler
Aynı tayfa cicaldau morutanci tayfa
Genç oyuncu ne vereceği belli değil
Bu oyuncular kötü oynadığında
Burda başkana ve hocaya ilk saklayacak tayfa net
ponoremenkonun kutusu espirisini yapmamak için zor tuttum kendimi üstadım.Adı sanı belli Sane yi getirdin .Farklı birşey oldumu?Genç oyuncuyu pandoranin kutusu gibi düşün iyide çıkma şansı mevcut.En azından dinamizm katar.Onemli olan sürekliliği olsun.Bahsettigin takımlar geçen sezon Harlem kurdular sonuç ne oldu?
Yapsaydın.Rahat hisset kendini.Paylasiyoruz düşüncelerimizi.ponoremenkonun kutusu espirisini yapmamak için zor tuttum kendimi üstadım.
Listemizde nasıl alakası yokManzambi Manu taraftarı hala bir umut isterlerse diye bekliyor, bizle bir alakası yok
Dün geceden beri aralıksız enciso maçlarını izliyorum özet geçeyim işin görsel şov kısmında can uzunun çok çok önünde bir oyuncu ama komple oyuncu olarak can daha çok şey vaad ediyor , şöyle deyim hani ronaldinhoyu doya doya izleyen insanlar hep onu en iyiler arasına yazar işte encisoda öyle bir gösterişli futbolcu tabi seviyesi oralarda değil ama gelirse gidene kadar ağız açık izletir gittikten sonra da senelerce yerine o tarz adam arayıp editler yaparız . Top sürme becerisi çalım özelliği Candan 4 5 kat daha iyi daha hızlı ve çabuk üzerine çok daha hırslı ısıran bir hucumcu pası kötü falan demişler oda doğru değil çok fantastik pasları var oyunu görüyor futbolu iyi biliyor fakat inanılmaz bir dripling özelliği olduğu için ilk opsiyon olarak onu kullanıyor o yüzden pas özelliği göz ardı ediliyor , Can daha çok şey vaad ediyor daha komple bir oyuncu ama olmazda enciso da gelirse baya ağzımız açık izleriz . İlk maçtan dripling editleri başlar özel hayranları olur bu konuda kefilim
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyuncu como'da kalmayı istedi. como 60'a bitirdi.Realin geri alma opsiyonu yok muydu ? 100e satabilecek olsa 10a geri alip satardi diye dusunuyorum
Kaynak baya sağlam