Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    160
  • Bu anket kapanacak: .
aziz çok net olarak ali'den de, saadettin'den de daha iyi bir başkan. sezon öncesi hamleleri de bunu tesciller nitelikte. görmezden gelmeye gerek yok. ali bomboş oyuncuları getirip durdu yıllarca. yanlız aziz eldeki şişik kadroyu nasıl inceltecek, en büyük merakım o benim.

neyse, bizim omurgamız daha iyi. iyi eklemeler yaparsak, osimhen'in de sağlıklı ve verimli bir sezon geçirdiği bir gs yine ligin en büyük favorisi olur elbet.

Daha Hull City kartını oynamadılar... Önce transferleri yapalım... Harcamaları hesap edelim limit için ne kadarlık satış yapmamız lazımsa ona göre satarız Hull'a diyorlardır şimdi...

aziz çok net olarak ali'den de, saadettin'den de daha iyi bir başkan. sezon öncesi hamleleri de bunu tesciller nitelikte. görmezden gelmeye gerek yok. ali bomboş oyuncuları getirip durdu yıllarca. yanlız aziz eldeki şişik kadroyu nasıl inceltecek, en büyük merakım o benim.

neyse, bizim omurgamız daha iyi. iyi eklemeler yaparsak, osimhen'in de sağlıklı ve verimli bir sezon geçirdiği bir gs yine ligin en büyük favorisi olur elbet.
Kesinlikle katılıyorum.Bizim kimyamizi yakalayabilmeleri için yıllar vermeleri lazım.Bize 10 numara ve ufak dokunuşlar yeterli.

açık açık söyleyeyim, hiç de takımdan oyuncu göndermeye özel bi çaba içerisinde değiller ?

fener'de genç oyuncu transferi de yok maşallah greenwood vs haberleri çıkıyor sürekli

ağustos sonu eylül başı ÇAT diye yabancı kuralı değişirse hiç şaşırmam, tam da bizim transferler bittikten sonra biz almışız 2-3 tane u23 oyuncusu

Adı geçen gençler içinde 25 üstü edebilecekler enciso franculino sol açık olan diao. Diğerleri 25 üstü kazık olur bence. Bunların üçü de olayiden fazla eder ayrıca.

herkes ponomorenko'nun attığı gol sayısını yazmış da İcardi de geçen sezon baya bi gol attı. mesele sadece gol değil ki, pono mesela istasyon olabiliyor mu, ikiye bir verkaçlara giriyor mu, uzun boylu ama kafa vuruşu nasıl, ön direk veya arka direk koşuları nasıl, geriye gelip organizasyonlara katılabiliyor mu yoksa dümdüz ceza sahası golcüsü mü, markaj altında nasıl vs vs kimse hiçbir şeyini bilmiyor galiba herkes çok gol atmış falan diyor sadece

yani bundan 5 sene sonra konya'daki Kramer olabilir topçuya 30 sıkacaz diye çok endişeliyim

Can yerli olduğu için 40-45 edebilir 50-60 ancak 4-5 sene taksit yaparlarsa olur. Fiyatlarda taksit sayısı önemli. Olayı istemem ama 5 sene taksitle 25-30 edebilir.

Belki beni linç eden de olabilir ama bu Oulai de ne var bu kadar gündem ediliyor. Sezon boyunca TS de ne yapmış. Bir ben mi konuşulan paraları hak edecek bir şey göremedim sadece. Potansiyelinden dahi şüpheliyim.
Tamamen TS bize çakmak için çabalıyor. Kimse ona 40-50 vermez. Yurtdışından Max bonuslu filan 15 verirler. Sadece ligimizde kipirdamis bir oyuncu.

Normal şartlarda zaten yapabilecejleri bisey degilde kayıt dışı bi sürü para sokuyor herifler. Zengini bitmiyor bunların

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vereceksin marsilya ne istiyorsa alacaksın.
Zaten piyasada bu tarz ve kalitede alabiliecekleri adamda yok.
Karışsın şerefsizler..
Greenwod 10 noda oynar her yerde oynar.Zaten sanenin göstereceği performan soru işareti..

30 verip lesley alacagıma 45 verip oulai alırım ... 45 diyorum çünkü karşı taraf avrupaya 35 diyorsa bize 45 der . Türkiyenin aktif en iyi ortasahası . Dursun başkanın kafasında böyle bir şey varsa da hiç duyurmadan halletmeli yoksa karşı tarafın köpekleri havlıyor iş bozuluyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adamı değerlendirirken yaşını göz önünde bulundurun bir kaç seneye zaten çok çok üst seviyede oynayacak ve uzaktan izleyeceğiz ... romulo için benzer şeyler demiştim o çok üst seviye vadetmiyordu ama durum aynıydı. Popülizm kurbanı olduk iki süreçtede. İsmi geçen herkesten daha iyi topçu oulai o dönemde ismi geçen herkesten iyiydi romulo ama biz mikautadze peşinde falan koşmuştuk ve maliyeti çok daha uygundu...

Matteo Moretto: "Türkiye'de Leandro Trossard'ın Beşiktaş'a transferi çok fazla konuşuluyor ancak benim edindiğim bilgilere göre Trossard'ın Beşiktaş destinasyonu hakkında hafif şüpheleri var. Bugün itibarıyla Trossard tarafından Beşiktaş'a verilmiş kesin ve net bir yeşil ışık yok.

İşte bu yüzden, bugün bana Beşiktaş'ın Lauriente için yeni temaslarda bulunduğu aktarıldı. Lauriente, Beşiktaş destinasyonuna tamamen sıcak bakıyor. Kulüpler arasında anlaşma yok çünkü Sassuolo bugün itibarıyla, tamamen duvar örüyor demeyeyim ama, rakamlar konusunda hala hafif bir mesafe koyuyor. Bugün için kulüpler arasında henüz bir anlaşma bulunmuyor." (Youtube)

Romano da son onay yesil isik diyo

Ertan da uçuş onayi vs demiş

Demekki herif paraya ok ama bjkye değil henüz

Bakalim

U23 için ilk 11de 20 üstü maç yapmış belirli net oyuncu alınmalı ya tutarsa diye 10-15 maç oynamış adam almak bizim için lüks

herkes ponomorenko'nun attığı gol sayısını yazmış da İcardi de geçen sezon baya bi gol attı. mesele sadece gol değil ki, pono mesela istasyon olabiliyor mu, ikiye bir verkaçlara giriyor mu, uzun boylu ama kafa vuruşu nasıl, ön direk veya arka direk koşuları nasıl, geriye gelip organizasyonlara katılabiliyor mu yoksa dümdüz ceza sahası golcüsü mü, markaj altında nasıl vs vs kimse hiçbir şeyini bilmiyor galiba herkes çok gol atmış falan diyor sadece

yani bundan 5 sene sonra konya'daki Kramer olabilir topçuya 30 sıkacaz diye çok endişeliyim
Bak simdi sor burada, en az 10 tane Ukrayna ligi eksperi cikar. Opsiyonsuz boyle ne oldugu belirsiz adamlara bizim verecek paramiz yok.

Geri
Üst Alt