Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.147
- 14.056
- 1.398
fio fakir max 20 veriroulayi fiorentina'ya gidecek. gs ile ilgili haberleri muhtemelen pazarlık aşamasında koz olarak kullanmak amacıyla hikayeden çıkarıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fio fakir max 20 veriroulayi fiorentina'ya gidecek. gs ile ilgili haberleri muhtemelen pazarlık aşamasında koz olarak kullanmak amacıyla hikayeden çıkarıyorlar.
30 verip lesley alacagıma 45 verip oulai alırım ... 45 diyorum çünkü karşı taraf avrupaya 35 diyorsa bize 45 der . Türkiyenin aktif en iyi ortasahası . Dursun başkanın kafasında böyle bir şey varsa da hiç duyurmadan halletmeli yoksa karşı tarafın köpekleri havlıyor iş bozuluyor
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orhan ulucayi severim. Ama her dedigine kanmamak lazım. Bir ara maç esnasında bizim berkani stoperde ovuyordu. Berkan takımın azına etmişti o maçta. Yinede kaydeger bir yorumcu. SeverizOrhan Uluca piyasadaki en iyi analizci olabilir Ugochukwu konusunda çok güzel video yapmış iyi de Galatasaraylı kendisi
Adı geçen oyuncular gelse ayrı eğlenceaziz çok net olarak ali'den de, saadettin'den de daha iyi bir başkan. sezon öncesi hamleleri de bunu tesciller nitelikte. görmezden gelmeye gerek yok. ali bomboş oyuncuları getirip durdu yıllarca. yanlız aziz eldeki şişik kadroyu nasıl inceltecek, en büyük merakım o benim.
neyse, bizim omurgamız daha iyi. iyi eklemeler yaparsak, osimhen'in de sağlıklı ve verimli bir sezon geçirdiği bir gs yine ligin en büyük favorisi olur elbet.
hiç kimse kusursuz değildir, diğer yorumlar rezalet zaten, Sinan Yılmaz severdim 2 senedir çok kötü analiz yaptığını düşünüyorumOrhan ulucayi severim. Ama her dedigine kanmamak lazım. Bir ara maç esnasında bizim berkani stoperde ovuyordu. Berkan takımın azına etmişti o maçta. Yinede kaydeger bir yorumcu. Severiz
Hocam neye göre Türkiye'nin en iyisi. Vallaha formda olan dede lemina bile ulaiyi tokatlar. Fazla abartı olmuş.30 verip lesley alacagıma 45 verip oulai alırım ... 45 diyorum çünkü karşı taraf avrupaya 35 diyorsa bize 45 der . Türkiyenin aktif en iyi ortasahası . Dursun başkanın kafasında böyle bir şey varsa da hiç duyurmadan halletmeli yoksa karşı tarafın köpekleri havlıyor iş bozuluyor
greenwood'un gelmesini istemezdim tabiki.Adı geçen oyuncular gelse ayrı eğlence
Alamasalar ayrı eğlence
Hangisini tercih ederdin![]()
Torreirayı falan mahvetti oynadığımız maçta. Bu adam ayrı bir topcu kabul edelim romulo sürecinde de burda benzer yazılar ile karşılaştım ve haklı çıktım. Oulai başka ligde oynasa zaten ismin bile geçmez geçemez alamazsın. Fransa ikinci liginde mi zabi gelmek istemedi bize oulai Fransa'da falan böyle oynasa zaten alma şansın yok büyük bir fırsat yanı başımızdan çıkıp gidecek üzüleceğiz .Hocam neye göre Türkiye'nin en iyisi. Vallaha formda olan dede lemina bile ulaiyi tokatlar. Fazla abartı olmuş.
20m a bitirin işte, daha ne
Gelse bile agustos ve eylul nanaygreenwood'un gelmesini istemezdim tabiki.
Nedim aynı şeyi düşündüm hem de şimdiUkraynalı Mehmet Yıldız bu.
Düzelteyim o maçta oynayan oyuna giren o 3lüde oynayan tüm oyuncularımızı çaresiz bıraktı. Adam iyi topcu beyler Allah yolunu açık etsin .Torreirayı falan mahvetti oynadığımız maçta. Bu adam ayrı bir topcu kabul edelim romulo sürecinde de burda benzer yazılar ile karşılaştım ve haklı çıktım. Oulai başka ligde oynasa zaten ismin bile geçmez geçemez alamazsın. Fransa ikinci liginde mi zabi gelmek istemedi bize oulai Fransa'da falan böyle oynasa zaten alma şansın yok büyük bir fırsat yanı başımızdan çıkıp gidecek üzüleceğiz .
valla fm'ye göre bu çocuğun fiziksel özellikleri çok iyi ama bu çocuğun olayı ceza sahasında tek vuruş. yani rakiple boğuşur eder ama takım oyununa dahil olmaz.
aynı zamanda fm scoutları çocuğa 146 potansiyel biçerek gelecekte ortalama üstü bir santrafor olacağını öngörmüş. yani kendisi elit seviye wonderkid değil.
Ukraynalı Mehmet Yıldız bu.
Aynen öyle.zaten Kimse burada çıkan isimlere kötü yetersiz vss demiyor.Şu oyun aklı ile ilgili yapılan eleştiriler bence çok haklı. Beklerin Singo ve Jakobs, orta sahan Ugocukhwu ve Torreira, önlerinde Sane, Barış, Enciso ya da Can ve Osimhen. Kim olacak bu takımın oyun aklı? Uğurcan mı?
Takım oyununa katkısı varmış.izleyen yabanci scoutlarin yazısını okudum ,oyun ici katkısı ve duvar olma özelliği öne cikan
Ayrıca videolarda Icardi gibi ara pası atiyo ve topla gidiyo o cusseye ragmen