- 3 Temmuz 2012
- 138.447
- 87.189
- 5.338
Forum üyelerinin yere göre sıgdıramadıgı gardi bizden davinsonu 20 25 e comoya kacırmaya calısacagına
brahim diazı almaya calıssında adam diyelim
brahim diazı almaya calıssında adam diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur yok, vizyon yok renktas, Adamlar 75 milyon euro luk Osihmeni bile Gardi araciliyla cozdu, halbiyse 75 serbest kalma maddesiydi.. benim beklentim yok bu yonetimden.adamlar 50m euroya 30 gol asist yapacak adam alıyor, biz 50ye can uzun mu alıcaz?
su videoda o hareketten 5 tane fln yapmıstır daha iyilerinideyusuf demir getunu verse 1:23'teki işi yapamaz bence
Bize playmaker sol kanat lazım; o adam da Trossard işte de hamle yapmıyoruz ısrarla. Jk’ nin teklifin altına bağlarız gibi geliyor bana. 6+2 maaş; 15 bonservis gibi. Diaz’ı alabilsek Can’ı almayız zaten; Enciso da iyi adam da kanat oynatacağız diye ikna edebileceğimizi sanmıyorum; gerek de yok kanat Enciso’ya gibibir şekilde alacağız anlaşılan yine de Can gelse bile Brahim Diaz ya da Enciso alınmalı
umut ışık can gelmeyecek sara gitmeyecekCan Long + Brahim ikilisi bitirilmeli
bunlar birini bile bitiremez bumutumCan Long + Brahim ikilisi bitirilmeli
Şu takamlar gerçek olsun bunun adı para aklamadır kardeşim.Şu isimleri gerçekten bu fiyatlara okuturlarsa ki adamlar okutuyor örnekleri var yazık, bizim başımızdakilere yazık.
Avusturya kampına kadar 1 transfer daha bitecek via @Ata B. Oğuz
Agustosta ayrilacak zaten
alalım direkt
bizden başka talibi olmayan herife 60 istiyolar o daha garip üstadcan uzun'a 60 değil
bizim dışımızda 30 veren bir kulüp çıkarsa şaşarız
Benden gsstore alişveriş fişimi istemişlerdi yıllar önceMerhaba arkadaşlar forumumuza üye olup moderatör mesaj onayından kurtulmak ve gerçek esaslı bi üye olmak istiyorsanız aşşagıdaki adımları uygulayıp bana DM atabilirsiniz.
Sizde forum üyesi olma ayrıcalıgına sahip olup @Murat Onder gibi üyelerle birebir iletişimde olabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 328348
bizden başka talibi olmayan herife 60 istiyolar o daha garip üstad