Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.746
- 11.138
- 1.838
real madrid sane'yi almazSane'yi Yunus ve Barış ile değil de Brahim Diaz'la izlemeyi çok isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
real madrid sane'yi almazSane'yi Yunus ve Barış ile değil de Brahim Diaz'la izlemeyi çok isterim.
Hayir. Mesele o degil. Bu tip firsatlar cikinca takimda yer acabilecek vizyonda yoneticiler lazim. Trossard’i kesin almaliydik.bjknin aldigi topcuyu istesek alamazdik yani onu mu diyosun?
Hala iyi bence, Benfica altyapıdan çıkanları 3 kuruşa oynattığı için bir yerde araları bozuluyor.Bu Antonio Silva iki sene once falan asiri iyiydi yeni Ruben Dias gibiydi
Ne oldu bu cocuga boyle
gwut kararını vermemis
burda kesin almaliydik denilen herkesi alsak takim 150 kisi olur.Hayir. Mesele o degil. Bu tip firsatlar cikinca takimda yer acabilecek vizyonda yoneticiler lazim. Trossard’i kesin almaliydik.
Saneyi alabilen adamlar. Yazın osi hariç 70 milyon harcayan adlar mı alamayacaktı.Baglanti su. Bizimkiler istese de alamazdi. Osimhen isi bir piyangoydu. Yoneticilik basarisi falan yok orada. Sane kagit uzerinde iyi bir transferdi ve herkesi sasirtmisti. Ondan sonraki herseyi bok ettiler.
Istesek alirdik ama istememek buradaki hata. Boyle firsatlari kacirmayacaksin. Bir sekilde alip oynatacaksin.Bilemeyiz ki, olabilir de olmayabilir de.
Trossard iyi transfer kabul ama rakip takım transferleri üzerinden biz niye yapmadık demek bence makul değil hocam.
Bizim transfer dönemi boyunca ne yapacağımızı görmek gerek, üstelik kadro yaşlanıyor idi, genç isimlere gitmek tecrübe ile desteklemek yanlış iş değil.
Şuan bizim kadroya Greenwood ya da Trossard gibi isimlere ihtiyaç yok ki, Sane, Barış, Osimhen satılır ise yerlerine elbette o kaliberde isteyeceğiz ama şuan bu isimler bizim oyuncumuz.
Değilim laptop recai abi2026-2027 sezonunda bjknin şampiyonluğuna ok misiniz
biz de 2. olup cl ön elemesine gideceğiz
1 milyon euroya oynuyor sanırım komik rakam.Hala iyi bence, Benfica altyapıdan çıkanları 3 kuruşa oynattığı için bir yerde araları bozuluyor.
Araujo’dan da iyidi o dönemde.
Orada tabiki mubalaga yaptim. Digerlerine de yazdigim gibi sorun bu ise girmememiz.Saneyi alabilen adamlar. Yazın osi hariç 70 milyon harcayan adlar mı alamayacaktı.
Bu biraz abartı artık.
Trossard ş.ligi hedefi için mi 150 milyon euro vergi borcu olan takıma dur hemen gideyim vizyon koydular mı dedi de gitti, bu mantığa göre öyle olması gerekiyor.
Herif 2 sene kalıp emekli olsa
seneliği 17 milyona geliyor.
Osimhene sen o parayı veriyorsun
Olmuyor ki özellikle bizim ligde 10 numarasız olmuyor denedi fatih hoca da denedi belhanda 8 numara dediler olmadı o oyunu sevmedim ben, ben seviyorum sneijder'i mertens'i geçen sene hepimiz asensio bizde olsaydı keşke dedikevet yillardir soyluyoruz ama hala ogrenemeyenler var
Sende en başından beri çok kesin konuşuyosun ha.sallama haber o iş bitti aldılar inanmayın haberlere
Aradaki farki sen vermeyeceksin. Asil sen Kaan gibi adamlara verilen maaslara uzul derim.Trossardin bonservisi 10 maasi 5-6 arasi olsa bize gelmesini isterdim.