Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    220
  • Bu anket kapanacak: .
Bu Antonio Silva iki sene once falan asiri iyiydi yeni Ruben Dias gibiydi
Ne oldu bu cocuga boyle
Hala iyi bence, Benfica altyapıdan çıkanları 3 kuruşa oynattığı için bir yerde araları bozuluyor.

Araujo’dan da iyidi o dönemde.

1 oyuncu ile şampiyon olunuyorsa eğer. Beşiktaş’ın şampiyon olabilmesi için en az 7-8 transfer daha yapması lazım. Stoperleri rezalet orta sahası rezalet kanat oyuncuları rezalet forvetleri rezalet. Hani elle tutulur 2 tane oyuncuları var. Orkun ve yeni alınan Trossard. Varmı başka.? Veya Beşiktaş’tan bize transfer edilmesini istediğiniz 1 tane oyuncu varmı.?

Baglanti su. Bizimkiler istese de alamazdi. Osimhen isi bir piyangoydu. Yoneticilik basarisi falan yok orada. Sane kagit uzerinde iyi bir transferdi ve herkesi sasirtmisti. Ondan sonraki herseyi bok ettiler.
Saneyi alabilen adamlar. Yazın osi hariç 70 milyon harcayan adlar mı alamayacaktı.
Bu biraz abartı artık.
Trossard ş.ligi hedefi için mi 150 milyon euro vergi borcu olan takıma dur hemen gideyim vizyon koydular mı dedi de gitti, bu mantığa göre öyle olması gerekiyor.
Herif 2 sene kalıp emekli olsa
seneliği 17 milyona geliyor.
Osimhene sen o parayı veriyorsun

Bilemeyiz ki, olabilir de olmayabilir de.

Trossard iyi transfer kabul ama rakip takım transferleri üzerinden biz niye yapmadık demek bence makul değil hocam.

Bizim transfer dönemi boyunca ne yapacağımızı görmek gerek, üstelik kadro yaşlanıyor idi, genç isimlere gitmek tecrübe ile desteklemek yanlış iş değil.

Şuan bizim kadroya Greenwood ya da Trossard gibi isimlere ihtiyaç yok ki, Sane, Barış, Osimhen satılır ise yerlerine elbette o kaliberde isteyeceğiz ama şuan bu isimler bizim oyuncumuz.
Istesek alirdik ama istememek buradaki hata. Boyle firsatlari kacirmayacaksin. Bir sekilde alip oynatacaksin.

bjk 20m fb 40m sıkabliyorsa bizimde elit bir oyuncuya gömecek 60-70'imiz vardır herhalde.

Saneyi alabilen adamlar. Yazın osi hariç 70 milyon harcayan adlar mı alamayacaktı.
Bu biraz abartı artık.
Trossard ş.ligi hedefi için mi 150 milyon euro vergi borcu olan takıma dur hemen gideyim vizyon koydular mı dedi de gitti, bu mantığa göre öyle olması gerekiyor.
Herif 2 sene kalıp emekli olsa
seneliği 17 milyona geliyor.
Osimhene sen o parayı veriyorsun
Orada tabiki mubalaga yaptim. Digerlerine de yazdigim gibi sorun bu ise girmememiz.

evet yillardir soyluyoruz ama hala ogrenemeyenler var
Olmuyor ki özellikle bizim ligde 10 numarasız olmuyor denedi fatih hoca da denedi belhanda 8 numara dediler olmadı o oyunu sevmedim ben, ben seviyorum sneijder'i mertens'i geçen sene hepimiz asensio bizde olsaydı keşke dedik

bejeke 1 sene şampiyon olur 15 sene bunu konuşur ayrıca lig bence 5 6 sene daha bizim ve febe arasında geçecek

Geri
Üst Alt