Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    243
  • Bu anket kapanacak: .
Enciso: Yunus ve Lang profili biri. Artısı muhakkak olur ve bu tarz adam da lazım ama maliyet önemli.Lang'ı geçecekse onun yerine uyum sağlamış olanı alırım.
Ponomarenko: İcardi stili bir forvet gibi geldi ama izlemedim canlı. Bitiricilik yaşına göre iyi ama daha sert ligde ne yapar kestirmek güç.
Franculino Dju: Sakatlık sorunu düşündürücü. Boniface, Onuachu tarzı pivot özellikli güçlü forvet ekolünden. Sakatlık durumunda çok şey kaybedecek bir profil. 30 etmez.

Bu sene ligi başkalarına peşkeş çekecekler, Dursun başkana da söylediler ve boşuna fazla para harcama dediler herhalde.

Maalesef fener kalite olarak önümüze geçti bizimkilerde ne oldugu belli olmaym topçularla ugrassın yazık bu sene çöp olacak

Valla agustos sonlarini bekleyerek vakit kaybetmemek lazim. Bana gore hic bir avantaji yok bonservis acisindan.

Sonra gec gelen tranaferin adaptasyonu bilmemnesi ekim ayini buluyoruz.

Artik aksiyon ve somut gelisme surecine girdik bana gore. Ank.ve bct zirvalarindan elle tutuljr gelismelerin vakti.
Ağustosun sonunda aldığımız daha ucuza gelmiş bir tane transfer söyleyin bana hep son dakika kazığı yemedik mi uğurcan sezon başında istesek 15:20’yi alınırdı en fazla

Bu sene ligi başkalarına peşkeş çekecekler, Dursun başkana da söylediler ve boşuna fazla para harcama dediler herhalde.
böyle bir şey olabilir mi yav? o zaman osimhen'e neden 21 m euro maaş verelim? neden şampiyon olamayacağımızın bize bildirildiği bir sezonda 150 m euroluk oyuncuyu boşu boşuna 1 yıl daha yaşlandıralım?

böyle bir şey olabilir mi yav? o zaman osimhen'e neden 21 m euro maaş verelim? neden şampiyon olamayacağımızın bize bildirildiği bir sezonda 150 m euroluk oyuncuyu boşu boşuna 1 yıl daha yaşlandıralım?
Kimse çıkıpta alenen başkana böyle bir şey söylemez zaten. Ben bugüne kadar beklememize atıfta bulunuyorum. Kendi fikrimi sorarsan da bu sene bizi şampiyon yapmamak için ne gerekiyorsa yapacaklar. Tarihte 5 yok! İlk 4 yıllık seriden sonra 5. şampiyonluğumuzun nasıl gasp edildiğini yaşı yetenler net hatırlar. Bu yılda şampiyon olduk ama her türlü şerefsizliğe rağmen olduk ve bir kaç kez de şampiyonluğu verdik aslında. Ha onlar Feneri şampiyon yapmak isterler Trabzon şampiyon olur orasını bilemem ama bu yıl bizim için her zamankinden zor geçer.

Kimse çıkıpta alenen başkana böyle bir şey söylemez zaten. Ben bugüne kadar beklememize atıfta bulunuyorum. Kendi fikrimi sorarsan da bu sene bizi şampiyon yapmamak için ne gerekiyorsa yapacaklar. Tarihte 5 yok! İlk 4 yıllık seriden sonra 5. şampiyonluğumuzun nasıl gasp edildiğini yaşı yetenler net hatırlar. Bu yılda şampiyon olduk ama her türlü şerefsizliğe rağmen olduk ve bir kaç kez de şampiyonluğu verdik aslında. Ha onlar Feneri şampiyon yapmak isterler Trabzon şampiyon olur orasını bilemem ama bu yıl bizim için her zamankinden zor geçer.
fbnin iyi kadro kötü hoca, kötü kadro iyi hoca mevzusu çok şükür yine devreye girdi . trabzon yaparsa yapar sürpriz.

ben de çıkıp birilerinin gs başkanına "bu sene sizi şampiyon yapmayacağız" cümlesini söyler demedim ki? beklememize atıfta bulunuyorum diyorsun, demek ki böyle bir algıya kapılmış yönetim ve transfer yapmıyor demek istiyorsun. ben de diyorum ki, böyle bir algıya kapılmış olsalar, o zaman osimhen'i de gönderirler. nasıl olsa şampiyon yapmayacaklar bizi diyerek. böyle bir şey olmaz. böyle komplo teorileri ile boşu boşuna kendini germe ve üzme derim.

hangi takım olursa olsun, lig dinamikleri bir takımın 5. sene üst üste şampiyon olmasını istemez zaten o bir gerçek de, gs eğer osimhen'i elinde tutuyorsa, sane'yi tutuyorsa, ben de varım diyordur bence. dönem bitene kadar da gereken takviyeleri konenjan çerçevesinde yapacaktır. işin sonunda şampiyon olur olmaz bilemem ama bugün itibariyle en büyük adayıdır.

ferdi kadıoğlu alınmalı

No Doubt Def GIF by Zurich Insurance Company Ltd

ben de çıkıp birilerinin gs başkanına "bu sene sizi şampiyon yapmayacağız" cümlesini söyler demedim ki? beklememize atıfta bulunuyorum diyorsun, demek ki böyle bir algıya kapılmış yönetim ve transfer yapmıyor demek istiyorsun. ben de diyorum ki, böyle bir algıya kapılmış olsalar, o zaman osimhen'i de gönderirler. nasıl olsa şampiyon yapmayacaklar bizi diyerek. böyle bir şey olmaz. böyle komplo teorileri ile boşu boşuna kendini germe ve üzme derim.

hangi takım olursa olsun, lig dinamikleri bir takımın 5. sene üst üste şampiyon olmasını istemez zaten o bir gerçek de, gs eğer osimhen'i elinde tutuyorsa, sane'yi tutuyorsa, ben de varım diyordur bence. dönem bitene kadar da gereken takviyeleri konenjan çerçevesinde yapacaktır. işin sonunda şampiyon olur olmaz bilemem ama bugün itibariyle en büyük adayıdır.

Şampiyonlar Ligini unutma. Türkiye liginde şampiyon olduğunda kazandığın para deve de kulak. Şampiyonlar ligi hem gelir hem itibar olarak Türkiye liginin kat kat üzerinde. Dediğin gibi umarım şampiyon oluruz. Ancak bu yıl midenizin daha çok bulanacağı bir lig izlemeye hazır olun umarım ben yanılırım.

Geri
Üst Alt