Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.840
- 13.810
- 1.498
Adamların her sene eline veriyoruz kaç sezondur 3 er 3 er sokuyoruz ama bazılarımız halen kadroları bizden iyi diyor ben anlamadım bu işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye 5 pekifenerbahçe yazasım gelmedi şerefsizlere
evet yav bu da büyük saçmalık, yedikleri kadar attı da adamlar gol son dklardabir kaç maçta son dakikada tesadüfi goller yiyerek puanlar kaybetti fakat bir o kadar da son dakika golleri ile puanlar da topladı. sadece yedikleri üzerinden sanki onlar bize şampiyonluğu hediye etmiş gibi gösteriliyor ama.
Ben o yüzden diyorumNiye 5 peki
Galatasaray 5-1 yendi diye mi
1960-61 sezonunda da 5-0 yenmiştik ligde Fb'yi Ahmet abiBen o yüzden diyorum
Bizim oyuncularımız maç seçiyor abi bazen biraz da doymuşluk var 100 de 100 ünü verdiklerinde ligi öttürürler dürer büker paket ederlerBence bizim oyuncularımızın ne kadar iyi oyuncular olduklarını unutmuşsunuz
İyi oyunculara sahibiz ama laubali, disiplinden uzak, sürekli maçta seçiyorlar çünkü formayı kaybetmeyeceklerini biliyorlar özellikle bunu engellememiz lazım o yüzden rotasyona iyi adam alıp gerektiğinde CL formasını o adama emanet edip diğerini cezalandırmak gerekiyor.Bence bizim oyuncularımızın ne kadar iyi oyuncular olduklarını unutmuşsunuz
İyi ama twitterdaki arkadaş paso üfürüyorStassin de gayet iyi bence
Bence F5 yazmak daha kotu. Kuslar veya fener (kucuk f ile) diye hitap edelim. Bizim icin skorlar degil kupalar sayilir.fenerbahçe yazasım gelmedi şerefsizlere
Bu arada çok iyi transfer
Forvet hariç diyelimBizim mevcut yabancı oyunculara yedek ihtiyacımız yok mevcut oyuncuları yedeğe atacak as oyunculara ihtiyacımız var
Batagov değilde son aldıkları Chibuike Nwaiwu'yu EPL'ye satacaklar gibi duruyor 20-25 arası rakam konuşuluyordu.ee batagov mu gidiyor
fandrongelen solak değil miydiBatagov değilde son aldıkları Chibuike Nwaiwu'yu EPL'ye satacaklar gibi duruyor 20-25 arası rakam konuşuluyordu.