Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    248
  • Bu anket kapanacak: .
Adamların her sene eline veriyoruz kaç sezondur 3 er 3 er sokuyoruz ama bazılarımız halen kadroları bizden iyi diyor ben anlamadım bu işi

bir kaç maçta son dakikada tesadüfi goller yiyerek puanlar kaybetti fakat bir o kadar da son dakika golleri ile puanlar da topladı. sadece yedikleri üzerinden sanki onlar bize şampiyonluğu hediye etmiş gibi gösteriliyor ama.
evet yav bu da büyük saçmalık, yedikleri kadar attı da adamlar gol son dklarda

bjk son dakika zırva penaltı samsun maçı 2 dk 2 gol, bizim maç 45 dk faul çalınmadı takım sindi yine dk 90da gol vs

laf anlatmayı bırakalı çok oldu ya gülüp geçmek lazım sadece artık, fbye fblilerden daha çok güvenip gsnin şampiyonluklarına bahane uyduruyor adamlar yok şöyle şöyle oldu da kazandık falan

Bizim yönetimden beklemiyorum ama belki şöyle düşünüyorlar rakipler kadrolarını kursun sonra biz daha iyisini kurarız gibi çok da kafama uymuyor ama neyse

Bence bizim oyuncularımızın ne kadar iyi oyuncular olduklarını unutmuşsunuz
İyi oyunculara sahibiz ama laubali, disiplinden uzak, sürekli maçta seçiyorlar çünkü formayı kaybetmeyeceklerini biliyorlar özellikle bunu engellememiz lazım o yüzden rotasyona iyi adam alıp gerektiğinde CL formasını o adama emanet edip diğerini cezalandırmak gerekiyor.

önceki sistemde clde yarı final oynamış kadar maç oynadık evropada bunun da farkındasınızdır umarım

rotasyonu düzgün yapabilelim yeter 4-5 takviyeden sonra

ebedi dostumuzu aşağılayayazan tümcelerden uzak duralım

Geri
Üst Alt