Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    250
  • Bu anket kapanacak: .
Jonathan David, Trabzonspor'un teklifini reddetti. (Tuttosport)

30'a satmışlar trabzon basınıda doğruluyor. Açıkçası büyük iş adamlar Augusto + Chibuike + Oulai 80 m euro para kazandılar.

Fulham, Chibuike Nwaiwu ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Trabzonspor, en az 30 milyon euro istiyor. (Foot Mercato)
Bunlar kesin bir menajer agiyla ortak calisiyor. Bu kadar kolay satis yapmaları normal degil.

futbol dinamikleri değişti elbet ama 96-00 4 senelik seriden sonra 2000-2001'de şampiyonluğu verme sebeplerimize bakalım:

gs kaynaklı:
* takımın hocası gitti.
* yerine gelen hocanın futbol anlayışı tamamen farklı idi.
* takımın esas santraforu gitti.
* yerine gelen oyuncunun profili gece-gündüz kadar farklıydı.
* takımda genel olarak para sorunu vardı.
* bazı oyuncular hedefi avrupa'ya transfer yapmak olarak koymuştu.

dış etmenler:
* ağır avrupa oynamak. bence amiral faktör, gs'ın o sezon 17 tane avrupa kupası maçı oynamasıydı. 3 tanesi real madrid ile olmak üzere hem de (süper kupa dahil). koskoca 1 devre eder. rakip 0 avrupa maçı oynarken, gs 17'şerden 2 devre lig + 1 de 17 maçlık hayvan gibi cl oynadı. 1.5 lig oynadı resmen takım.

şimdi yukarıda kamyonla faktör yazdık. buna rağmen lig 76-73 bitti. 3 puan ile zar zor şampiyon oldu fb. zaten 1 sezon sonra gs yine şampiyonluğu aldı ve 3. yıldızı aldı.

yani şampiyonluğu almak/kaybetmek ile ilgili her zaman en önce rasyonel sebeplere bakmak lazım derim.

ha aziz o dönem tonla masabaşı iş yaptı. sonradan konuşuldu bu mevzular. denizli başta olmak üzere kendi takımına "siz şampiyon olduğunzuu mu sanıyorsunuz" dediği söylenir (serhat akın da söylemişti). şimdi yukarıda kamyonla faktör yazdık. işin sonunda bizi mi şampiyon yapmadılar, yoksa biz mi şampiyon olabilirdik de olamadık?
Ertesi sene de ortega alıp 6.bitirdiler🙂

Greenwood ortegadan beter olacak üstüne

Baktık,gördük.

Beni bilen bilir arada makara yapsam da Can konusunda önemli bilgilere ulastim. Ilk olarak Can ve Babasiyla durmadan temas icerisindeyiz. Febe de yoklamis ama babasi GS icin yanip sönüyor. Fatih Demireli, O.B. ve D.Ö. bu süreci yürütüyor. Can Türkiye konusunda ikna olmus durumda. PL takimlari ve özellikle Dortmund da cok israrci. Yanliz Frankfurt bonservis konusunda cok israrci. Can tarafi Frankfurt tarafindan kolaylik istedi bu hafta. Oyuncu tarafi okay. Ökan Buruk israrla istiyor. Frankfurt pek yanasmiyor.

30'a satmışlar trabzon basınıda doğruluyor. Açıkçası büyük iş adamlar Augusto + Chibuike + Oulai 80 m euro para kazandılar.

Fulham, Chibuike Nwaiwu ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Trabzonspor, en az 30 milyon euro istiyor. (Foot Mercato)
Ugurcani unutmayalim.

Trtspor Ponoramenko yu 10 numara zannediyor transfer haberinde bu sekil lanse ediyor.Daha adamin mevkisi bilmeyip haber olsun diye yapilmis haber.

Ugurcani unutmayalim.
Satış konusunda baya uzmanlaştılar sonraki satışları için iyi referans oluşturur. Bu sene aldıkları adamlarda fena değil üstüne daha potansiyelli adamlarıda deneyebilecek bütçeyi yakalıyorlar. Stad geliri yok, mağazacılık çok yüksek değil gittikleri yapılanma kendileri açısından baya doğru uzun vadede üst seviyede rekabetçi kalabilirler.

Lemina Cuma gunune kadar Kemerburgaz'da olmayacaksa hic sozlesmesini uzatmayalim. Yasi da ilerliyor, fizik durumu zaten 20 gunde 5 maci zor cikartiyor ve Dunya Kupasina falan da gitmedi.

Bildigin 6 haftadir tatil yapiyor. Daha ne yani?

Kiralik opsiyonlu almakta bir sorun yok zaten. Ama bu opsiyon zorunlu degilse kulubu niye biraksin? Herkes biz gibi enayi degil malesef. O yuzden kiralik ve zorunlu olmayan opsiyona buyuk ihtimal cöp oyuncular alinir en fazla
Yok sarta bagli olmadan duzgun adam alamazsin, elden kurtulmak istenileni oyle yaparlar. Sart kismi muhim oluyor bu noktada.

Fakat bastan 20+ verip verim alamazsan gencten, o zaman sorun iste.

Bu detay haricinde, limitten bu isimler icin kiralik bedeller+maas detaylari dussun, baglanti adamina ver parayi.

Bugun bruno fernandes asiri dillendirilmis, bana gore gercekci degil, hadi ihtimal olsa bile anormal paralara cikar gibi geliyor bana is.

Temmuz icinde yedek forvet goruruz gibi, daha fazla beklentim yok

Imkan varsa cok beklemeden reijnders + enciso ya da can gibi islere yonelmek lazim.
, bitebilirse de bitirmek lazim gibi (sara gidiyor bu senaryoda) Sonraki konu sanchezin durumuna kaliyor.

Bu forum insanın üstüne üstüne gelmiyo iyi

Yazıyorum,geçiyorum

Xte fbliler kuduz köpek gibi yakama yapışıyor.

Simdi desemki greenwood fb hikayesi kötü bitecek,hem de kısa zamanda desem ağzıma ederler. Az hevesleri geçsin de yazacagim

Geri
Üst Alt