Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.942
- 23.380
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşünmeyin yapın şu transferleri
Andone ile çok farklı. Ayrıca Andone sakatlamasa harika olurdu. Bizim son zamanlarda birebirde hızlı ve calimci forvetimiz olmadı.Ponomarenko’dan Andone tadı aldım son tahlilde.
İyi başlayıp 1-2 gol attıktan sonra ilk kaçırdığında taraftardan yuh alacak ve sonra sakatlanıp 5-6 ay forvetsiz bırakacak oyuncu izlenimi var.
Vazgeçtim
Son kararın mı? Vazgeçtiysen başkana iletiyorum hemen.Ponomarenko’dan Andone tadı aldım son tahlilde.
İyi başlayıp 1-2 gol attıktan sonra ilk kaçırdığında taraftardan yuh alacak ve sonra sakatlanıp 5-6 ay forvetsiz bırakacak oyuncu izlenimi var.
Vazgeçtim
neden futbolPonomarenko’dan Andone tadı aldım son tahlilde.
Vazgeçtim
Aynen de 0 ihtimal...Mertensin genç hali herif ön alanda deli dehşet basıyor ya cuk olacak adam bu olmuyorsa odegard da olur oda baya ince işler yapıyor osimhene çok attırır
Yerine isim tercihi sorarım şahsen rtaş tepkiden ziyadeBrahim Diaz'ı beğenmiyorum desem çok tepki alır mıyım acaba...
Yok mu şöyle Lincoln tarzı gözümüzün pasını silecek bir 10 numara.
Var öyle forvetimiz ahmed kutu içiKutu ici forvet ha.
Gelsin