#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Erinç efendi niye taraftara soru sorup durmus yav programdakilere demiyorsa aşirı anlamsiz. :d

Su eski acik kadrosuna zaten gram sevmiyorum.

Hepsi, kendine bir programa atip para kazanma pesindeler, ne dogru durust bilgi ve futboldan anliyorlar.

Erinç Bilican: Dursun Özbek, Mehmet Özbek, Abdullah Kavukçu ve Eray Yazgan... Okan hoca dışında transferde fikir belirten isimler. İş dünyasında belki bunlardan çok rafine fikirler alabilirsin ama futbola dair ne biliyorlar ya da ne fikir sahibi olabilirler?
Bu güne kadar dediği hiç bir şey çıkmayan biri. Yorumları da çok sığ. Koray Gök çok daha iyi anlatıyor. Ne dediği belli oluyor.

1000089414.webp

Galatasaray için Romen kanalında Ponomarenko izliyorum, kimse Galatasaraylılığımı sorgulayamaz!! 😂😂

Ponomarenko izliyorum kendimi cm 01 02 scoutingi yapıyorum gibi hissediyorum

sonuna kadar katıldığım bi yorum geldi koray gök'ten

"ben 38 yaşındayım, Galatasaray bu sene 5. şampiyonluğu yaşayamazsa, ben 5 sene üst üste şampiyonluk göremeden ölücem. Osimhen de kariyerinde bi daha 5 sene üst üste şampiyonluk göremez, hiç kimse. burada tarihe geçmek söz konusu. o yüzden yönetim buna göre hareket edecek, teknik heyet buna göre çalışacak, oyuncular buna göre oynayacak, bizler de buna göre sağ duyulu olmalıyız ve desteklemeliyiz"

Geri
Üst Alt