GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 122

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,4K
Sayfa
122/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6560f420931f143304241ef96509efc51986205.jpg

marcao,nelson,kerem satış
Beğenmedim ve sana da hiç yakıştıramadım

Yaz sonuna kadar bekler bence de ama avrupa da ust duzey takimlarda oynama ihtimali sıfıra yakın. Daha bugun real'e lgbt'ye destek vermedi diye uefa ceza vericek diye haber çıkmış o yuzden avrupa'da takim bulamaz.
Ben de benzer düşünüyorum eğer ısrarlı olursak ve kelersek oyuncuyu alabiliriz ama süreç ciddi uzun sürebilir bizimkiler o kadar bekler mi sanmıyorum.

Açıkçası transferlerin acele olmasına bence gerek yok, Tek kulvardayız ve bu sezon yanlış transfer lüksümüz çok az ayrıca şampiyon olmanın çok önemli olduğu bir sezondayız. Aceleyle yanlış transfer yapmaktansa doğru transferi 2 veya 3 hafta geç yapmak çok daha iyidir. Açıkçası Temmuz sonuna kadar sabırlıyım transfer konusunda umarım Gueye-Joao Pedro tarzında üst seviye isimler gelir.

Katilmiyorum. Acelemiz var cunku eksigimiz 1-2 degil cok fazla. Acelemiz var cunku Avrupa'da yokuz yani daha az mac yapacak bu takim. Acelemiz var cunku eksik oldugumuz yerler gercekten eksik. Baya bos diyebilirim hatta.

Ancak, 9 gunden once transfer beklemiyorum.

Açıkçası transferlerin acele olmasına bence gerek yok, Tek kulvardayız ve kadronun durumuna baktığımızda bu sezon yanlış transfer lüksümüz çok az diye düşünüyorum. Aceleyle yanlış transfer yapmaktansa doğru transferi 2 veya 3 hafta geç yapmak çok daha iyidir. Açıkçası Temmuz sonuna kadar sabırlıyım transfer konusunda umarım Gueye-Joao Pedro tarzında üst seviye isimler gelir.
tam bir beceriksiz yönetici konuşması

Beyler koca götlü gomis gelmese pttdeydik

Nasıl acelemiz yok?

Acelemiz yok ağustosta alırız derseniz bi bakmışsınız adam almak zorunda olduğumuz için menajerler 2lik adamı 5e çakmış,hem para olarak domalırız hemde oyuncuyu takımla çalıştırmamış oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt