Nedim Tokuyucu
İmparator
Beğenmedim ve sana da hiç yakıştıramadım![]()
marcao,nelson,kerem satış
Beğenmedim ve sana da hiç yakıştıramadım![]()
marcao,nelson,kerem satış
Ben de benzer düşünüyorum eğer ısrarlı olursak ve kelersek oyuncuyu alabiliriz ama süreç ciddi uzun sürebilir bizimkiler o kadar bekler mi sanmıyorum.Yaz sonuna kadar bekler bence de ama avrupa da ust duzey takimlarda oynama ihtimali sıfıra yakın. Daha bugun real'e lgbt'ye destek vermedi diye uefa ceza vericek diye haber çıkmış o yuzden avrupa'da takim bulamaz.
Açıkçası transferlerin acele olmasına bence gerek yok, Tek kulvardayız ve bu sezon yanlış transfer lüksümüz çok az ayrıca şampiyon olmanın çok önemli olduğu bir sezondayız. Aceleyle yanlış transfer yapmaktansa doğru transferi 2 veya 3 hafta geç yapmak çok daha iyidir. Açıkçası Temmuz sonuna kadar sabırlıyım transfer konusunda umarım Gueye-Joao Pedro tarzında üst seviye isimler gelir.
tam bir beceriksiz yönetici konuşmasıAçıkçası transferlerin acele olmasına bence gerek yok, Tek kulvardayız ve kadronun durumuna baktığımızda bu sezon yanlış transfer lüksümüz çok az diye düşünüyorum. Aceleyle yanlış transfer yapmaktansa doğru transferi 2 veya 3 hafta geç yapmak çok daha iyidir. Açıkçası Temmuz sonuna kadar sabırlıyım transfer konusunda umarım Gueye-Joao Pedro tarzında üst seviye isimler gelir.
0*0=0Evet , gelişmeleri anlatıversin bir hayırsever. Bay mı geçtik bu günü de?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerdeydin ts forumlarında mı hamsispor.bana göre 1 değil 2 yabancı kanat gelmeli
morutan ve barış alper kiralık gönderilmeli
yunus/yabancı
kerem/yabancı
rotasyonu kurulmalı
ins mert ve joao icindir
Twitter bu adama space sınırı getirmeli.
Evet spaceler geri dönmüş yardırıyorlar))
Bu taraftar baskısıyla bizimkiler o kadar beklemezler.Ben de benzer düşünüyorum eğer ısrarlı olursak ve kelersek oyuncuyu alabiliriz ama süreç ciddi uzun sürebilir bizimkiler o kadar bekler mi sanmıyorum.
evet shomurudov da varerden timur italya: mert müldür, eldor shomurodov, joao pedro
cenk ergün ispanya: vargas, carvalho