GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 123

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,4K
Sayfa
123/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katilmiyorum. Acelemiz var cunku eksigimiz 1-2 degil cok fazla. Acelemiz var cunku Avrupa'da yokuz yani daha az mac yapacak bu takim. Acelemiz var cunku eksik oldugumuz yerler gercekten eksik. Baya bos diyebilirim hatta.

Ancak, 9 gunden once transfer beklemiyorum.
Tamam da işte anlatmak istediğim şey bu eksikleri doğru şekilde doldurabilmek, Yani geçen sene transferleri en azından lig için geç olmadan tamamladık ama sonuç pekte olumlu olmadı. Bu sezon da benzer bir transfer dönemi olmaması için hamlelerin çok net olması gerekiyor.

-------------(W. Carvalho)---------
------------Danilo Pereira---------
----- -Fulgini ------ Svanberg -----

boyle dinamik ve kreatif bir orta saha da olur.

------Gueye -----Mahdi Camara-----

----------Nedim Bajrami---------

Tamam da işte anlatmak istediğim şey bu eksikleri doğru şekilde doldurabilmek, Yani geçen sene transferleri en azından lig için geç olmadan tamamladık ama sonuç pekte olumlu olmadı. Bu sezon da benzer bir transfer dönemi olmaması için hamlelerin çok net olması gerekiyor.

Anlatmak istedigin sey ile anlattigin sey bir degil renkdasim. Hamleler net oldugu kadar erken (acele demek degil!) olmasi gerekiyor.

Katilmiyorum. Acelemiz var cunku eksigimiz 1-2 degil cok fazla. Acelemiz var cunku Avrupa'da yokuz yani daha az mac yapacak bu takim. Acelemiz var cunku eksik oldugumuz yerler gercekten eksik. Baya bos diyebilirim hatta.

Ancak, 9 gunden once transfer beklemiyorum.
3 eksiğimiz dışında bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Bu 3 eksik için işleri biraz sıkı tutmak gerekli ama daha seçileli 1 ay olmamış bir yönetim için yangın yapılmasını doğru bulmuyorum. Elmas yönetimi içinde ibra edilmemesi yanlıştır demiştim. Sürekli Haziran'da seçimlerle hazır olunamaması çok doğal. Bu yönetimde ibra edilmesin Haziran'da yeni seçim sonra o yönetimde doğal olarak transferde geç kalacak bu iş böyle bir döngüde uzar gider.

Hadziahmetovic de iyi bir opsiyon olabilir. Hele takasla filan olursa daha da iyi; KS, diğer Anadolu kulüplerine göre daha makul davranan bir kulüp zaten...

Sorsam; stoperleri Abdülkerim ve Adil ''Çöp'', rahmetli Ahmet Çalık kardeşimiz tescilli ''Çöp'' idi zaten!..

Yerlisi/yabancısı, bizim ligde oynayan futbolculara karşı haddinden fazla bir olumsuz önyargı var maalesef...

Nasıl olduysa, o çöp stoperlerin önünde 36 lig maçından 35 inde ÖL oynayan (1 maçı sarı kart cezası nedeniyle kaçırmış) Amir ile KS, ligin en sağlam, baskın ve istikrarlı futbol oynayan takımlarından birisi olmuş (Bizim maçları hatırlayın)?!..Hep iddia ediyorum, birkaç kaliteli futbolcuya daha sahip olsalardı, Abdullah Avcı' yı bir kez daha hüsrana uğratmaları da mümkündü...

Amir+Okay çok versatil bir rotasyon olabilir diye düşünüyorum. Okay oynarsa 4-1-4-1/4-1-3-2 gibi; Amir oynarsa 4-3-3/4-2-3-1/4-2-2-2 gibi...

3 eksiğimiz dışında bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Bu 3 eksik için işleri biraz sıkı tutmak gerekli ama daha seçileli 1 ay olmamış bir yönetim için yangın yapılmasını doğru bulmuyorum. Elmas yönetimi içinde ibra edilmemesi yanlıştır demiştim. Sürekli Haziran'da seçimlerle hazır olunamaması çok doğal. Bu yönetimde ibra edilmesin Haziran'da yeni seçim sonra o yönetimde doğal olarak transferde geç kalacak bu iş böyle bir döngüde uzar gider.

Katilmiyorum renkdasim. 3'ten fazla eksigimiz var. 3 eksik ilk 11 icin ise, bir nebze dogru kabul edebilirim bunun disinda katilmiyorum. Ayrica, yonetime bir yorumda bulunmadim mesela. O baska bir konu. Konumuz, transferlerin olabildigince erken bitirlmesi ki bana gore yaklasik 2 hafta daha sure var. Gecen senede yonetim basa gec gecmisti, hatirlatalim.

Carvalho, Oliveirayla orta sahamız delik deşik falan olmaz

Her maç 14 km koşan Berkan, defansif olarak iyi Cicaldau ve Taylanla delik deşik olduk biz, iyi topçularla gayet de bu şekilde oynanır

Okan hoca 4-3-3 te orta sahada 3 tane 10 numara oynatıp verim alan adam, koyun yetenekli topçuları kardeşim

Ha eğer illa koşsun, bassın, top çalsın isteniyorsa Berkan'dan daha iyisi nerdeyse yok.

Carvalho, Oliveirayla orta sahamız delik deşik falan olmaz

Her maç 14 km koşan Berkan, defansif olarak iyi Cicaldau ve Taylanla delik deşik olduk biz, iyi topçularla gayet de bu şekilde oynanır

Okan hoca 4-3-3 te orta sahada 3 tane 10 numara oynatıp verim alan adam, koyun yetenekli topçuları kardeşim

Ha eğer illa koşsun, bassın, top çalsın isteniyorsa Berkan'dan daha iyisi nerdeyse yok.

aslında büyük bir yanılgı var

berkan da taylan da isterse 20 km koşsun

adamlar asla top çalamıyorlar

berkan ve taylan kolay kolay rakip bozamıyorlar

koşup yerlerini tutuyorlar ama topu geri alamıyorlar

ikili mücadeleleri son derece zayıf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt