GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 124

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,4K
Sayfa
124/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hala burda kaldım

1657059013145.webp

1657059034277.webp

office.gif

Katilmiyorum renkdasim. 3'ten fazla eksigimiz var. 3 eksik ilk 11 icin ise, bir nebze dogru kabul edebilirim bunun disinda katilmiyorum. Ayrica, yonetime bir yorumda bulunmadim mesela. O baska bir konu. Konumuz, transferlerin olabildigince erken bitirlmesi ki bana gore yaklasik 2 hafta daha sure var. Gecen senede yonetim basa gec gecmisti, hatirlatalim.
Evet zaten o yüzden diyorum ya yönetimlerin zamana ihtiyacı oluyor. Seçim bittikten sonra zaten 1 aydan fazla işleyişi oturtmakla geçiyor. Mesela Sportif AŞ atamaları bu ayın ortasında Sportif Aş'de ki Genel kurulla olacak vb. bunun gibi prosedürler olsun, bütçeyi oluşturmak falan olsun. Bunlar işleri hep yavaşlatan etmenler. Hali hazırda geçen sene olan bir yönetimle daha geleli1ay olmamış yönetimlerde işler aynı hızda olamıyor. Bizim sürekli seçim yapmamız bize ciddi eksi yazıyor her konuda, istikrar olmayan yere oyuncu getirirken de sponsor getirirken de zorlanırsın.

3 eksiğimiz dışında bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Bu 3 eksik için işleri biraz sıkı tutmak gerekli ama daha seçileli 1 ay olmamış bir yönetim için yangın yapılmasını doğru bulmuyorum. Elmas yönetimi içinde ibra edilmemesi yanlıştır demiştim. Sürekli Haziran'da seçimlerle hazır olunamaması çok doğal. Bu yönetimde ibra edilmesin Haziran'da yeni seçim sonra o yönetimde doğal olarak transferde geç kalacak bu iş böyle bir döngüde uzar gider.
daha önce 3 yıl boyunca berbat başkanlık yapmış adamın yönetimine sanki yumurtadan yeni çıkmış gibi 1 aylık yönetim diyemeyiz. dursun'un sicili bellidir. kredisi yoktur. 1 ay degil 1 gunde bile yangın yapmak caizdir.

Emirhandan çok ümitliyim, bu sene rezerv ligin içinden geçecek, seneye şampiyonalar liginin :p
arda gülerden,emirhan ilkhandan falan cok baska bişey gercekten.çok tehlikeli bi oyuncu.ama bu u14deki yiğit çolak ve furkan koçagın gelişimini iyi sağlarsak ve avrupa kulüplerine bu cocukları erken yasta vermezsek onlar baska bi seviye olarak geliyo.

aslında büyük bir yanılgı var

berkan da taylan da isterse 20 km koşsun

adamlar asla top çalamıyorlar

berkan ve taylan kolay kolay rakip bozamıyorlar

koşup yerlerini tutuyorlar ama topu geri alamıyorlar

ikili mücadeleleri son derece zayıf

Ben katılmıyorum, bence takımımız taktiksel olarak çok zayıftı, sahayı hiç iyi parselleyemiyorduk.

Fatih hocanın son döneminde bazen Anadolu takımları bile topu öyle bir dolaştırıyordu ki, top hiç bize geçmeyecek gibi hissediyorduk.

Fernando bile kötü gözüktü ki çoğu kişi gitsin istiyordu. Ardından Sevilla transferi yapıp yılın oyuncusu seçildi. Fernando, Badou, Lemina, Seri, Nzonzi, Belhanda hiç kimseyi beğenmemenin 1. sebebi de bence buydu. Aynı dönemde Okan Buruk 3 tane 10 numarayla Avrupa liginde son 16 yaptı. Bazen 3 10 numara bazen 2 10 numara

arda gülerden,emirhan ilkhandan falan cok baska bişey gercekten.çok tehlikeli bi oyuncu.ama bu u14deki yiğit çolak ve furkan koçagın gelişimini iyi sağlarsak ve avrupa kulüplerine bu cocukları erken yasta vermezsek onlar baska bi seviye olarak geliyo.

O antrenman videosunda İrfan Saral önce Okan Burukla konuştu sonra gidip Emirhana baya bişeyler anlattı. Belli ki teknik ekibin de dikkatinin .ekmiş. Rezerv lige de en çok bu yüzden seviniyorum hepsini izlicez bu sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt