özlemişiz.selcuk girin baraja,girin baraja demiş

Biraz önce yazdim, yönetimi düsürecek lig baslamadan.Blockladım 2 gün önce. Seçim kaosu bitince yeni kaos arıyor gibi geldi.
Evet zaten o yüzden diyorum ya yönetimlerin zamana ihtiyacı oluyor. Seçim bittikten sonra zaten 1 aydan fazla işleyişi oturtmakla geçiyor. Mesela Sportif AŞ atamaları bu ayın ortasında Sportif Aş'de ki Genel kurulla olacak vb. bunun gibi prosedürler olsun, bütçeyi oluşturmak falan olsun. Bunlar işleri hep yavaşlatan etmenler. Hali hazırda geçen sene olan bir yönetimle daha geleli1ay olmamış yönetimlerde işler aynı hızda olamıyor. Bizim sürekli seçim yapmamız bize ciddi eksi yazıyor her konuda, istikrar olmayan yere oyuncu getirirken de sponsor getirirken de zorlanırsın.Katilmiyorum renkdasim. 3'ten fazla eksigimiz var. 3 eksik ilk 11 icin ise, bir nebze dogru kabul edebilirim bunun disinda katilmiyorum. Ayrica, yonetime bir yorumda bulunmadim mesela. O baska bir konu. Konumuz, transferlerin olabildigince erken bitirlmesi ki bana gore yaklasik 2 hafta daha sure var. Gecen senede yonetim basa gec gecmisti, hatirlatalim.
Ezeli Rakibi zaten gicik olsunlarBetise verelim
Carvalho + 10m
daha önce 3 yıl boyunca berbat başkanlık yapmış adamın yönetimine sanki yumurtadan yeni çıkmış gibi 1 aylık yönetim diyemeyiz. dursun'un sicili bellidir. kredisi yoktur. 1 ay degil 1 gunde bile yangın yapmak caizdir.3 eksiğimiz dışında bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Bu 3 eksik için işleri biraz sıkı tutmak gerekli ama daha seçileli 1 ay olmamış bir yönetim için yangın yapılmasını doğru bulmuyorum. Elmas yönetimi içinde ibra edilmemesi yanlıştır demiştim. Sürekli Haziran'da seçimlerle hazır olunamaması çok doğal. Bu yönetimde ibra edilmesin Haziran'da yeni seçim sonra o yönetimde doğal olarak transferde geç kalacak bu iş böyle bir döngüde uzar gider.

Dediği ve doğru çıkan bir şey yok.Blockladım 2 gün önce. Seçim kaosu bitince yeni kaos arıyor gibi geldi.
arda gülerden,emirhan ilkhandan falan cok baska bişey gercekten.çok tehlikeli bi oyuncu.ama bu u14deki yiğit çolak ve furkan koçagın gelişimini iyi sağlarsak ve avrupa kulüplerine bu cocukları erken yasta vermezsek onlar baska bi seviye olarak geliyo.Emirhandan çok ümitliyim, bu sene rezerv ligin içinden geçecek, seneye şampiyonalar liginin![]()
aslında büyük bir yanılgı var
berkan da taylan da isterse 20 km koşsun
adamlar asla top çalamıyorlar
berkan ve taylan kolay kolay rakip bozamıyorlar
koşup yerlerini tutuyorlar ama topu geri alamıyorlar
ikili mücadeleleri son derece zayıf
%100000000000000000000aslında büyük bir yanılgı var
berkan da taylan da isterse 20 km koşsun
adamlar asla top çalamıyorlar
berkan ve taylan kolay kolay rakip bozamıyorlar
koşup yerlerini tutuyorlar ama topu geri alamıyorlar
ikili mücadeleleri son derece zayıf
arda gülerden,emirhan ilkhandan falan cok baska bişey gercekten.çok tehlikeli bi oyuncu.ama bu u14deki yiğit çolak ve furkan koçagın gelişimini iyi sağlarsak ve avrupa kulüplerine bu cocukları erken yasta vermezsek onlar baska bi seviye olarak geliyo.
GörüşürüzHerkes her şeyin farkında