Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Yok basar giderim. Şu sorulardan vaz gecin yav6 numara ve Pedro bu hafta gelirse, diger transferleri Eylu ayina kadar bekler misiniz?
Yok basar giderim. Şu sorulardan vaz gecin yav6 numara ve Pedro bu hafta gelirse, diger transferleri Eylu ayina kadar bekler misiniz?
Yunus'u ne kadar kolay harcıyorsunuz? Sonra neden altyapıdan oyuncular kaçıyor diye soruluyor.....................Muslera
Mert.. Nelsson.. Abdul.. Kazımcan
........W.carvalho.. Sergio oliveira
Solbakken . Pedro.. Kerem
...................Botheim
Neden 3 futbolcuyu kalın yazdın adaş....................Muslera
Mert.. Nelsson.. Abdul.. Kazımcan
........W.carvalho.. Sergio oliveira
Solbakken . Pedro.. Kerem
...................Botheim
Afrikalı oldukları için rengim, bide kazım var oda uhengiwuhu kabilesindendi unutmuşumNeden 3 futbolcuyu kalın yazdın adaş
Sevgili Hayri,ben olsam
Muslera, Okan,Batuhan, Berkkira ya da rezerv
Omar,Boeykira ya da sat
van Aanholt, Kazımcan,Ömer, Taşdemirvın
Marcaogidiyor, Nelsson, Abdülkerim,Luyindamavın
Taylan,Aytaçvın
Berkan,Atalaykira ya da vın
Cicaldau, Akbaba
Yunus, Kılınç,Oğulcanvın,Morutankira,Sekidikavın
Mostafapara eder,Diagnebir şekilde vın, Gomis
Kerem, Barış
adisyonlar
net sağ bek
vet stoper (denayer fln değil yedek oturabilicek biri)
net 6
net 8/10
net striker
muslera
!!! - nelson - abdül - pva
!!!
yunus - !!! - eldekilerden biri - kerem
!!!
böle
Çünkü alamayızSergio Oliveira ile ilgilenmemiz şahane de
Neden 10 no için Teji Savanier düşünülmüyor adam ligin çok çok üstünde
"Madem Türk'sün, göster ürksün.." diye düşündü herhalde.Neden 3 futbolcuyu kalın yazdın adaş
Ben keremi harcamayı daha çok seviyorum. Yunus keremi donunda sallar futbolculuktaYunus'u ne kadar kolay harcıyorsunuz? Sonra neden altyapıdan oyuncular kaçıyor diye soruluyor.
Adam harika bir lig geçirmiş, milli takımda daveti almışken takımına geri dönüyor ve yedek kulübesine oturuyor.
Bunu gören 1 altyapı oyuncusu bile camiaya güvenip takımda kalmaz. Ben de kalmazdım.
Kazimcan Madagaskarli mi ?Afrikalı oldukları için rengim
Kazimcan : bende Türküm olm"Madem Türk'sün, göster ürksün.." diye düşündü herhalde.
Sözleşmesi daha geçen ay uzattı 2026'ya kadar.Sergio Oliveira ile ilgilenmemiz şahane de
Neden 10 no için Teji Savanier düşünülmüyor adam ligin çok çok üstünde
Genç olduğu için sivri geldi herhalde.Kazimcan : bende Türküm olm
Kalın yazılmış futbolcu isimleri sever misinNeden 3 futbolcuyu kalın yazdın adaş