GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 20

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504K
Sayfa
20/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalın yazılmış futbolcu isimleri sever misin
"Uslan be Halil İbrahim..."

20478.jpg

Geçen her gün bizim için zarar yeni bir oluşuma girecek takımın kaynaşması sonrasında da beraber oyun oynayarak oyun ezberi kazanması gerek biz maalesef şu ana kadar çok geride kaldık geçen seneki facia sezonun ardından yeni bir facia sezona gireriz bu kafada devam edersek yayıncı kuruluşta yada diğer platformlarda geçen senenin en güzel golleri yayınlanıyor izliyorum bize golün her türlüsünü atmışlar havadan, yerden, yakından, uzaktan insanın zoruna gidiyor o videolarda güzel gollerde yiyen taraf biz değil atan taraf biz olmalıydık çünkü biz buna alışkınız...

Dediğimi yineliyorum, bence pusuya yatıp beklememiz gerekiyor.
Çok para harcamadan bu dönemi geçirmek lazım.

Eksiklikleri doldursak kafi. 2 orta saha 1 tane de kanatları yedekleyecek fırsat transferi yeterli.

Yönetim gazla başladı büyük bütçeli hocalar ve oyuncular bayağı oyuncuyla da görüşmüşler ancak okanla birlikte ayağımız yere bastı.
Evet şampiyonluk önemli tabiki lakin herkese salça olalım 20 tane oyuncu alalım diye bir olayımız olmayacak.
2 haftaya 3 tane oyuncu gelir gerisi yavaş yavaş eksik doldurarak gidilir.

Kadromuz leş değil sadece eksik bunu kabullenip üzerine 3 dokunuşla mükemmel hale getireceğiz.

Dediğimi yineliyorum, bence pusuya yatıp beklememiz gerekiyor.
Çok para harcamadan bu dönemi geçirmek lazım.

Eksiklikleri doldursak kafi. 2 orta saha 1 tane de kanatları yedekleyecek fırsat transferi yeterli.

Yönetim gazla başladı büyük bütçeli hocalar ve oyuncular bayağı oyuncuyla da görüşmüşler ancak okanla birlikte ayağımız yere bastı.
Evet şampiyonluk önemli tabiki lakin herkese salça olalım 20 tane oyuncu alalım diye bir olayımız olmayacak.
2 haftaya 3 tane oyuncu gelir gerisi yavaş yavaş eksik doldurarak gidilir.

Kadromuz leş değil sadece eksik bunu kabullenip üzerine 3 dokunuşla mükemmel hale getireceğiz.
Ft bile bu kadar savunmaz kendi kurduğu kadroyu

Umut Bozok'ta yakında kaçar. Şu orta saha işini hala çözemedikleri için diğer mevkilerdeki alternatifler de daha ne kadar bekleyeceğiz deyip isyan bayrağı çekecek. Birde iyi kalite oyuncu alacağız derken kiralık oyuncu işini çok abartmayalım. Seri,Lemina,Nzonzi,Pulgar bunlar da güya über süper diye gelip o seneye matah katkı yapmadan ertesi sezon defolup gittiler. Gedson bile son 5-6 maçta top oynamıştı.

Sağlam bir 6 numara bulsak yine razıyım. Cicu hastalık öncesi performansına dönse ya da morutan ı olan hoca 8 e evirebilse diye yine bir umutla giderim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt