Kendini ispatlamış bir adam olduğunu düşünmüyorum. En iyi oynadığı dönemde bile milli takıma çağrılmamış. Bunlar kafamda soru işareti yaratıyor.Olmasa zaten alamayız. Hedef bu, kalitesi olup düşüşe geçmiş topçu alabilmek doğru fiyatlara
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçelim abi carvalhoyu - bize Gustavo senaryosu hiç lazım değil. Hızlı ,topla seri karar veren agresif bir isim - lazım olan bu. Carvalho kağnı gibi defansif yönde , göbekte herkese faul yapıp sarı kart manyağı olur oCarvalho nedense hiç içime sinmemişti 6 numara olarak. Onun dışında da net 6 numara ismi Florentino dışında çıkmamıştı sanıyorum ikisi arasında tercih yapsam Flo derdim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benfica'dan avokado bile alınmazşu an bulamıyorum ama akşam teklife olumsuz yanıt verdiğini yazan kaynak vardı Benfica'nın
Her biri ayri ayri bir takimin iyi bir parcasi olabilir ama birlikte iyi bir takim olamazlar. profilleri buna uygun degil.Bu oyuncular bu sene alinsa edirneden karsa bosluksuz halay ekibi kurulmuştu.
Eldekileri bu kadar erken harcamayalım derim. 6 ay 1 senede futbolcuyu çöp ilan etmek dogru değil çoğu daha 25 yaş alti
saat 17:00-18:00 gibi baska kuluplere transfer olurlar fazla sey etmeNoluyo lan
8 milyon euro verirsen olurMert müldür olur mu sizce
6 olur mu8 milyon euro verirsen olur
Onun nedeni Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak yönetimi. Rakip takım yönetimleri daha borçlu olduğu hâlde kulüplerini idare edecek finansmanı ceplerinden sağlarken bizim yönetimlerin öyle bir gücü olmadığı için direkt sıcak para ve kredi yapılandırmasına atladılar.Öyleki başlangıçta 5 yıl idi, Ali Koç itiraz edince 10 yıla çıktı.Bizim neden bu sene başlıyor alemin kerizi biziz muhtemelen ki onların seneye başlasa bile odemezler erteletirler eğer böyleyse büyük kazık yemisiz
bence olmaz - bahsedilen bonservis 6 ve 8 e gitmeli . he 4-5 seviyesine inilirse sıcak paraya göre olabilir. o kulübün başkanı paralı olduğu için taksit kafasını kabul etmez düşüncesindeyim. Futbolcudan baskı ile belki ama sanmıyorum oralara gideceğini işin. Çok paraMert müldür olur mu sizce
6 olur mu