GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 22

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504,1K
Sayfa
22/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gece 1 gibi İstanbul Havalimanına inecek biri varsa orada olacağım - fenerli ise "ayağım" kayıp yan bağlarını kazara esnetebilrim.

Olmasa zaten alamayız. Hedef bu, kalitesi olup düşüşe geçmiş topçu alabilmek doğru fiyatlara

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendini ispatlamış bir adam olduğunu düşünmüyorum. En iyi oynadığı dönemde bile milli takıma çağrılmamış. Bunlar kafamda soru işareti yaratıyor.

Carvalho nedense hiç içime sinmemişti 6 numara olarak. Onun dışında da net 6 numara ismi Florentino dışında çıkmamıştı sanıyorum ikisi arasında tercih yapsam Flo derdim

Carvalho nedense hiç içime sinmemişti 6 numara olarak. Onun dışında da net 6 numara ismi Florentino dışında çıkmamıştı sanıyorum ikisi arasında tercih yapsam Flo derdim

geçelim abi carvalhoyu - bize Gustavo senaryosu hiç lazım değil. Hızlı ,topla seri karar veren agresif bir isim - lazım olan bu. Carvalho kağnı gibi defansif yönde , göbekte herkese faul yapıp sarı kart manyağı olur o

Geçen sene en büyük hatamız bu gençlere tecrübe entegre edemedik. Sırf gedson hamlesi bile faklı seviyeye taşırdı takımı. O da benficanın çöp ilan ettiği genç oyuncu.

Jinekolog muslera
Pavyoncu babil
Tımarhanelik diagne
21.yy müslümanı feghouli
Bu adamlar tecrübe diye takımdaydı muslerayı çek diğerleriyle başarılı olsak problem var diye düşünmemiz lazım.

Bu oyuncular bu sene alinsa edirneden karsa bosluksuz halay ekibi kurulmuştu.
Eldekileri bu kadar erken harcamayalım derim. 6 ay 1 senede futbolcuyu çöp ilan etmek dogru değil çoğu daha 25 yaş alti
Her biri ayri ayri bir takimin iyi bir parcasi olabilir ama birlikte iyi bir takim olamazlar. profilleri buna uygun degil.

Sagbek 3os forvet gelmeden bu takim yarismaci olamaz. Kanata da net kaliteli 1 isim gerekiyor

Bizim neden bu sene başlıyor alemin kerizi biziz muhtemelen ki onların seneye başlasa bile odemezler erteletirler eğer böyleyse büyük kazık yemisiz
Onun nedeni Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak yönetimi. Rakip takım yönetimleri daha borçlu olduğu hâlde kulüplerini idare edecek finansmanı ceplerinden sağlarken bizim yönetimlerin öyle bir gücü olmadığı için direkt sıcak para ve kredi yapılandırmasına atladılar.Öyleki başlangıçta 5 yıl idi, Ali Koç itiraz edince 10 yıla çıktı.

Mert müldür olur mu sizce
bence olmaz - bahsedilen bonservis 6 ve 8 e gitmeli . he 4-5 seviyesine inilirse sıcak paraya göre olabilir. o kulübün başkanı paralı olduğu için taksit kafasını kabul etmez düşüncesindeyim. Futbolcudan baskı ile belki ama sanmıyorum oralara gideceğini işin. Çok para

adam eyvallh hızlı yerli milli sağ bek , parada kazandırır ama 1 senede mi 3 senede mi belli olmaz (saladabilir). bende isterim olsun diye normalde

Omar / Ali T. götürür lig özelinde bnce (Boey'in gideceğini varsayarsak) - he baktık olmuyor, Sassouloda kalırsa devre arası bir ihtimal

images (1) (9).webp

Şu menajer ne yapıyor , bitirin solbakkeni bugün yav - bonservisin maaşı saçmalamadan (çünkü taraftar için bir taneb ir şey yapacaklar bu hafta ama bakalım ne olacak)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt