Kadromuz iyiymiş güzellemeler başlamış gene
Yahu küme düşmeme mücadelesi veren takım bu.
Almaya çalışıp kaçırdığımız adamlar 1.5-2m Euro civarındaydı.
Unut Bozok denayer de gidiyor, üstelik bu oyuncular alıp satabileceğin oyuncular
Sana puan farkı atan takımlar kadrosunu kendini kanıtlamış oyuncular ile güçlendirdi biz elimizdeki çöpleri bile yollayamadık
Ben biraz umutsuzum bu açıdan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dediğine kısmen katılıyorum üstad ama unutulmaması gereken iki faktör var geçen sezonki sıralama ile ilgili.
1) Ligin ilk yarısında 10-15 puana neden olan hakemler (takım müthişti demiyorum asla)
2) O kartopnun büyümesiyle tetiklenen yönetim - FT krizi
3) Krizden çıkamama
şu 3ünün sonucunu yaşıyoruz hala Marttan beri - yani 3 ay çöpe giden bir süreç var seçim / erteleme vs. kimseye para ödenmedi elden çıkan olmadı hiç bir şeyde ilerleme kaydedilmedi. Burak Elmas'ta işi kişisel sviyeye indirdiği için ibrasızlıktan sonra kılını kıpırdatmadı (başka isimde olsa kıpırdatmayacaktı bu arada) - Galatasaraylılığı tartıştığım nokta bu divan üyelerinin. Bizdeki lobilerin zararı bu kısım işte.
futboldaki en büyük dert ortasahamız olmayıp çoğu maç evlatlar hamleleri izlemek oldu - maç tutamamak , skor tutamamak oldu. Zaten az bir sükünet huzur olsaydı baştan ilk 5 bu halimizle bile kolaydı.
Kesinlikle katıldığım noktada - rakiplerin hamleleri. Fener ve Trabzonu kıstas almıyorum orda. Bir tanesi şampiyon kadro , diğeri belli bir çizgiyi yakalamış oyuncular var ligin ikinci yarısı. TD işinide çözüp hemen transfere girdiler (Ama belli bir plan olduğu az biraz). Ben o konuda BJK yi kıstas alıyorum. bizden 1 aylık süre gibi öndeler kafasında bakıyorum. (Bizim taraftarımız coştu 1 hafta boyunca çalım attık kargalara hue hue hue diye )
Bu hafta en az bir transfer olmalı - olmaması halinde taraftar suskunluğunu %100 bozacak. Kritik kısım bu olduğunda saçma paralara sırf torba dolsun diye adam almamak.
Bir görüşümde şu. Yönetim fazla özgüven ile geldi - sanmıyorum ki trasnfer konusunda, ikna konusunda ya da para konusunda zorlanacaklarını düşünmediler. "Yaparız yav" gibi bakmışta olabilirler - ki büyük hatadır. Avrupada olmadığın için şak diye bitiremiyorsun belki bazı isimleri. ya da sadece para ile ikna edebiliyorsun. Buradan çıkabilecek bir haber şu oalcaktır "Drusun başkan pamuk eller cebe dedi - kimse para koymadı" diye haberler artacak - eminim hatta.
Normalde Galatasaray'ın prestiji bir oyuncunun "Yav tamam şurası 1M daha fazla veriyorda , diğer taraftarada GS'de pretijli isimli takımda oynmak var . Oradan çok daha iyi yerlere kapı açılır" görüşü oluşması lazım. Bu bence şu an hiç yok - uzun vadede problem olan bir konu sportif başarıslığın getirdiği. Arma diyorlar , marka değeri diyorlar ama gün geçtikçe oradan adım adım uzaklaşıyoruz.