GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 24

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504,2K
Sayfa
24/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1657005703271.webp

Kadromuz iyiymiş güzellemeler başlamış gene

Yahu küme düşmeme mücadelesi veren takım bu.

Almaya çalışıp kaçırdığımız adamlar 1.5-2m Euro civarındaydı.

Unut Bozok denayer de gidiyor, üstelik bu oyuncular alıp satabileceğin oyuncular

Sana puan farkı atan takımlar kadrosunu kendini kanıtlamış oyuncular ile güçlendirdi biz elimizdeki çöpleri bile yollayamadık

Ben biraz umutsuzum bu açıdan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 yılda takima o kdr çöp doldu ki dun kadroya baktim, imkani yok kurtulamayiz bunlardan

Unut Bozok denayer de gidiyor, üstelik bu oyuncular alıp satabileceğin oyuncular

Sana puan farkı atan takımlar kadrosunu kendini kanıtlamış oyuncular ile güçlendirdi biz elimizdeki çöpleri bile yollayamadık

Dün Hamza Akman'in videosunu koymuşlar Taylan yine pozisyonun gerisinde bir hamle yapıyor çıldırmalık

Kadro denilen kadar cop olsa avrupada o gruptan yenilgisiz cikamazdi deplasmanda gol yemeden vs. Tutturmuslar kume dusme mucadelesi vs de kimse avrupayi konusmuyor, avrupada baska adamlar mi oynadi?

Eksikler yok mu kesinlikle var ama 3-4 11 transferi ile sampiyonluga oynayabiliriz gayet iyi bir planlama ve calismayla.

Gecen yil mental olarak cok kirici oldu e adamlar da genc daha cabuk dagildik. Yapabileceklerini de yapamadilar.
Sana gore 3 4 bana gore 5 6 ama bakalim okan hoca kac tane isteyecek. Os icin net konustu ama diger bolgelere kamptan sonra bakicaz demeye getirdi. 1.etap sonrasi sayi acisindan netlesir bazi seyler

Florentino Luis, Gedson’la birlikte Avrupa ligi elemesinde Benfica’ya karşı oynadığımız maçta Fernando’lu orta sahamıza ezici üstünlük sağlayan, bize top göstermeyen ikiliden biri. Tabi önlerinde de 10 numara Joao Felix oynuyordu.
6 numaraya Florentino’yu alıp 10 numaraya Joao Pedro ve tempolu bir 8 numara ile birlikte kanatlarda Yunus, Kerem ve Solbakken rotasyonu yapabilirsek bu sene iyi bir takım izleriz.

Sana gore 3 4 bana gore 5 6 ama bakalim okan hoca kac tane isteyecek. Os icin net konustu ama diger bolgelere kamptan sonra bakicaz demeye getirdi. 1.etap sonrasi sayi acisindan netlesir bazi seyler
Bana gore

2 os + joao + forvetlerin 2sini gonderip 2 forvet (biri umut bozok)

Sagbeklerin durumuna gore sagbek

Marcao giderse denayer

Bi de kaliteli kanat

Kafi olur

Neden hep birilerini eviriyoriuz yaw oraya net 8 lazim 6 ya net 6 lazim. Morutan'dan 8 de olmaz 10 da olmaz zaten. Morutan kiraya verilmeli net.
Evirip çevirmeyi ben de istemiyorum ama şu durumdan hoşnutsuzluğumu belirtmek ve en önemli bölgenin 6 olduğunu vurgulamak için söylüyorum. Sıkıldım artık topu ileri taşıyamayan rakibi karşılayamayan oyundan. 6 sağlam olsa belki diğerlerinin performansı bir nebze artar. Ne bileyim. Bana göre orta sahaya en az 3 adam lazım ama bakarsan alabilecek yönetim yok sanki.

abicim 10-20-30 puan fark yediğimiz takımlar mevcut güçlerinin üstüne güç katmaya devam ediyor, nedense profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri hep bizim kulübe engel oluyor, diğerlerine sıkıntı yok.

nedir bu çektiğimiz çile, bu ülkede bu sorunları yaşayacak son kulüp olmamiz gerekirken her sene beterin de beteri neymiş görüyoruz, senaryoda gram düzelme yok. seçildikten sonra noluyor bizim başkanlara, şaka gibi

Bir rakibinde weghorst muleka ghezal josef gedson olacak
diğer rakibinde visca trezegeut cornelius olacak belki yenileride gelecek
en zayıf olan rakibin fenerbahçe onlarda sorloth için uğraşıyorlar
bu şartlarda hiçbiriyle başedemeyiz.Çıkıp bu sene başarı beklemeyin borç eriteceğiz derlerse
gıkımı çıkarmam

Kadro denilen kadar cop olsa avrupada o gruptan yenilgisiz cikamazdi deplasmanda gol yemeden vs. Tutturmuslar kume dusme mucadelesi vs de kimse avrupayi konusmuyor, avrupada baska adamlar mi oynadi?

Eksikler yok mu kesinlikle var ama 3-4 11 transferi ile sampiyonluga oynayabiliriz gayet iyi bir planlama ve calismayla.

Gecen yil mental olarak cok kirici oldu e adamlar da genc daha cabuk dagildik. Yapabileceklerini de yapamadilar.
Kadronun iyi olmadığı kesin ama burada gömüldüğü kadar kötü olmadığı da ortada. Net eksiğimiz orta saha , hem nitelik hem nicelik olarak eksiğiz orada ve bu eksik topa sahip olalım dediğimiz her maçta bütün takımı sabote etti. İşin mental kısmı da burada unutulmuş genel olarak. Kerem ``Ne yapsak olmuyor.`` falan diye açıklama yapmıştı , bir takımın bu tarz bir psikolojiden çıkması çok çok zor. İnsanlar uçlarda yorum yapmayı seviyor burada.

Bu oyuncular bu sene alinsa edirneden karsa bosluksuz halay ekibi kurulmuştu.
Eldekileri bu kadar erken harcamayalım derim. 6 ay 1 senede futbolcuyu çöp ilan etmek dogru değil çoğu daha 25 yaş alti
Yav turnuva oynamakla lig oynamak çok farklı şeyler. Kadro turnuva kadrosu olabilir ama kesinlikle büyük takım kadrosu değil

bu sene için beklentiye girmek sanırım hayalcilikten öteye geçmeyecek, seçilen yönetim hazırlıkları önceden yapıp, çoktan gerekli yerlere transferleri yapıp, kampa yetiştirmesi gerekiyordu. bunu yapacak kapasitelerinin olmadığı açıkça görülüyor. hiçbirşey yapmasalar sadece 2 tane üst düzey 6 ve 8 numara alsalar bile bu takımın çehresi değişecek ama bunu bile becerebileceklerini sanmıyorum

Dediğine kısmen katılıyorum üstad ama unutulmaması gereken iki faktör var geçen sezonki sıralama ile ilgili.

1) Ligin ilk yarısında 10-15 puana neden olan hakemler (takım müthişti demiyorum asla)
2) O kartopnun büyümesiyle tetiklenen yönetim - FT krizi
3) Krizden çıkamama

şu 3ünün sonucunu yaşıyoruz hala Marttan beri - yani 3 ay çöpe giden bir süreç var seçim / erteleme vs. kimseye para ödenmedi elden çıkan olmadı hiç bir şeyde ilerleme kaydedilmedi. Burak Elmas'ta işi kişisel sviyeye indirdiği için ibrasızlıktan sonra kılını kıpırdatmadı (başka isimde olsa kıpırdatmayacaktı bu arada) - Galatasaraylılığı tartıştığım nokta bu divan üyelerinin. Bizdeki lobilerin zararı bu kısım işte.

futboldaki en büyük dert ortasahamız olmayıp çoğu maç evlatlar hamleleri izlemek oldu - maç tutamamak , skor tutamamak oldu. Zaten az bir sükünet huzur olsaydı baştan ilk 5 bu halimizle bile kolaydı.

Kesinlikle katıldığım noktada - rakiplerin hamleleri. Fener ve Trabzonu kıstas almıyorum orda. Bir tanesi şampiyon kadro , diğeri belli bir çizgiyi yakalamış oyuncular var ligin ikinci yarısı. TD işinide çözüp hemen transfere girdiler (Ama belli bir plan olduğu az biraz). Ben o konuda BJK yi kıstas alıyorum. bizden 1 aylık süre gibi öndeler kafasında bakıyorum. (Bizim taraftarımız coştu 1 hafta boyunca çalım attık kargalara hue hue hue diye )

Bu hafta en az bir transfer olmalı - olmaması halinde taraftar suskunluğunu %100 bozacak. Kritik kısım bu olduğunda saçma paralara sırf torba dolsun diye adam almamak.

Bir görüşümde şu. Yönetim fazla özgüven ile geldi - sanmıyorum ki trasnfer konusunda, ikna konusunda ya da para konusunda zorlanacaklarını düşünmediler. "Yaparız yav" gibi bakmışta olabilirler - ki büyük hatadır. Avrupada olmadığın için şak diye bitiremiyorsun belki bazı isimleri. ya da sadece para ile ikna edebiliyorsun. Buradan çıkabilecek bir haber şu oalcaktır "Drusun başkan pamuk eller cebe dedi - kimse para koymadı" diye haberler artacak - eminim hatta.

Normalde Galatasaray'ın prestiji bir oyuncunun "Yav tamam şurası 1M daha fazla veriyorda , diğer taraftarada GS'de pretijli isimli takımda oynmak var . Oradan çok daha iyi yerlere kapı açılır" görüşü oluşması lazım. Bu bence şu an hiç yok - uzun vadede problem olan bir konu sportif başarıslığın getirdiği. Arma diyorlar , marka değeri diyorlar ama gün geçtikçe oradan adım adım uzaklaşıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt