GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 18

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
503,9K
Sayfa
18/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi ndombele listede ve yalanlanmadı denildi.burhancan beyfendiye göre 1 numaradaymıs hatta.mumkundur tabi 8 numara için,ondan iyisi yok.o zaman ndombeleyede bakayım

Spurs Web Görüşü

Lo Celso ve Ndombele'nin bu yaz Spurs'ten ayrıldığını varsayarsak, Conte'ye biraz taktik esneklik kazandırmak için pencere kapanmadan önce en az bir ofansif orta saha oyuncusu imzalamamızı beklerdim.

29 yaşındaki oyuncunun çalışma hızı ve taktik zekası göz önüne alındığında, İtalyan'ın Lingard'ı sevmesine şaşırmadım. Ancak, İngiltere'nin milli takımının United bench'ini Tottenham'la değiştirmesi için hiçbir sebep yok.

bunlar için ndombele yok hukmunde

gueye ve mert müldürle göbek bagları beraber kesilmiş gibi,ndombelede 9-13 temmuz ve sonrası belli olur.bu bi öngörü.3 nünde kariyeri o dönem neticelenecek.inşallah bize gelirler🌚

Yoğun tempodan dolayı baya giremedim girsemde yazamadım hiç baya gerilerden geldim boş yere yangın var iyi kadro kurulur konuşulan isimler öyle hemen hadi gel beni al diye beklicek adamlar değil hepsi kalite isimler tabikide süreç uzucak botheim olayıda yahu adam atla deve değil momo Diagne Gomis bu adamı katlar bırakır gerek yok bize sorloth balotelli gibi adamlar lazım bu sene ayrıca botheime yer harcıcağıma Bozok çekerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt