Can Eroğlu
Aslan Üye
Pulgar hayırlı olsun
yani gecen ciddi bigiler olacak dedim.erden timur konustu medyayla ama hereket yok bu seferde.resmiyet lazım artıkTutar ins
1.kamp icin gecti belki artik ama 2.kampa cozulur bazi meseleler. Baya ugras varmis.yani gecen ciddi bigiler olacak dedim.erden timur konustu medyayla ama hereket yok bu seferde.resmiyet lazım artık
pedroyla solbakkeni gec artık ya.parayı basarsın,alırsın şu dk.ama gueye ve ndombele cok ugrastırır1.kamp icin gecti belki artik ama 2.kampa cozulur bazi meseleler. Baya ugras varmis.
Yine de ben 1.kampa 2 transfer bekliyorum(pedro, solbakken)
Sen demi duyumcu oldun serg?evet,eli baya para görecek bu cocugun.en gecc haftaya transferi netleşir.bizle anıldıgı için mert müldür Galatasarayda diyebilirim ben
gueye için tahminimde 9 temmuz yusufcum.bakalım tutacak mı
yok yav gezegenlere göre söyledim,nerde bende bilgiSen demi duyumcu oldun serg?
sanırım bi 9 gune bombardıman olacak gibi ama cokta umitlenmemek lazımEn çok bizim transfere ihtiyacımız yok mu anlamadım nerede bu adamlar
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim neden bu sene başlıyor alemin kerizi biziz muhtemelen ki onların seneye başlasa bile odemezler erteletirler eğer böyleyse büyük kazık yemisizFBJK 'nin ödemesi seneye başlıyor.O yüzden bu sene bütün transferi yapıp kadroyu şişiriyorlar.
Bizim için de yokSpurs Web Görüşü
bunlar için ndombele yok hukmunde