- 15 Aralık 2011
- 17.985
- 7.067
- 1.373
Ne kadar kaliteli bir adam aldığımızı tam olarak anlayamadık gibi daha.Duran topları bile +10 puan yapar bu adamın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha forvetine top getirir o topu iceri atacak adam lazim gomis yerine muhammed olsa biz sampiyon olamazdik takimin bir parcasi eksikse yine yetmezSorloth sampiyon falan yapmaz, orta sahan kadar takimsin.
Biz Oliveira/Gueye onlerine Pedro (SS) olarak
Seferovic rahat samp yapar
bunlar kap'ın şifresini falan mı unuttular
Brezilya mı olur başka bir yer mi olur bilmem ama Sergio'nun yanında oynayacak eleman için harbiden parayı basacaklar bencebulalım brezilyadan bir yeni melo parayı verip basalım
Biz ne zaman araya girip bir oyuncuyu rakiptan almisiz ki elimizdeki adamlari bile kaptirdik fener alir onu bizde gider seferovice bayiliriz milyon eurolariSorlotu biz alalim
Ozornwafor, Sochaux'a kiralanmış.
Gueye ye basacağız parayı reis.Brezilya mı olur başka bir yer mi olur bilmem ama Sergio'nun yanında oynayacak eleman için harbiden parayı basacaklar bence![]()
O değilde arkadaşlar bugün merdivenlerde iş yerinde düştüm. Elimdeki malzeme bir yana ben bir yana ayrıldık. Arkaya doğru yuvarlandım kalça üstü kemiğini vurdum bir an başım döndü. Hemen çömeldim. Tuzlu ayran verdiler kendime geldim ama kalacak üstü kemiği biraz ağrıyor biz koydum inşallah geçer tesekkurler
Herif Y reisabdülkerimi almak yerine ozonwaforu oynatsaydık diyen kaç kişiyiz ??? beni saymayın