Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 20.248
- 11.368
- 2.533
Hem ozorn kalir hem abdül alinir. Simdi stopere gerek kalmazdi. Suna bi sans vermediler ya.abdülkerimi almak yerine ozonwaforu oynatsaydık diyen kaç kişiyiz ??? beni saymayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem ozorn kalir hem abdül alinir. Simdi stopere gerek kalmazdi. Suna bi sans vermediler ya.abdülkerimi almak yerine ozonwaforu oynatsaydık diyen kaç kişiyiz ??? beni saymayın
Chromedaysan sayfanin herhangi bi yerine sag tiklayip translate to english diyebiliyosun varsayilan dili browserin neyse o cikiyor. Ingilizce oneririm daha iyi ceviriyor. Ama cok da kayda deger bir sey yok yorumlarin yuzde 60'i 3m'ye nasil satariz cok ucuz yuzde 35'i en azindan maasindan kurtulduk diyorfransızca yazmışlar okuyamıom
Umut bozok 900.000 euro maaşa gelmiyorsa uzasın.
abdülkerimi almak yerine ozonwaforu oynatsaydık diyen kaç kişiyiz ??? beni saymayın
İsim olarak bilmiyorum ama diğer orta saha transferi için süreç uzar gibi minimum 2 haftası varbir sürpriz yapıp vinisyus souza yapabilirler. rodoplar bir oyuncu için yüksen bonservis harcanacak demişti 8-10m
fransızca yazmışlar okuyamıom
Vinicius Souza Espanyol’a kiralik gidiyorbir sürpriz yapıp vinisyus souza yapabilirler. rodoplar bir oyuncu için yüksen bonservis harcanacak demişti 8-10m
belçikadaki mi?bir sürpriz yapıp vinisyus souza yapabilirler. rodoplar bir oyuncu için yüksen bonservis harcanacak demişti 8-10m
Iyi uzaIyimi bu sergio denen herif?
Allah allah ben fransızca bilmeme rağmen anlayamıyorum üstad
Erden Bey'den düşen ilk haber. Tüm medya aynı anda geçiyor.
uzun zmndır konuşmadıysan unutmuş olabilirsin ahbert.
Derin Gırtlak demişler taşımaya utandım. Ergen misiniz nesiniz? Çok gizem açıklamış gibi davranmışlar bir de, medyaya yansıyandan başka bir şey dememişler.Piranasporun twiti gordun mu
Oyuncu hakkında ne düşünüyorsun üstad?
Yüksek bonservis mi?bir sürpriz yapıp vinisyus souza yapabilirler. rodoplar bir oyuncu için yüksen bonservis harcanacak demişti 8-10m
pedro muhabbeti mi?Piranasporun twiti gordun mu
Yeppedro muhabbeti mi?