- 18 Temmuz 2009
- 81.294
- 227.346
- 5.093
Playmaker bulduk bence sonunda. Bayağıdır yoktu.Bi tanesi 3e satacagimiza sadece duran toplar icin bile durabilirdi demis
Sonunda bulduk galiba adam gibi orta yapan adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Playmaker bulduk bence sonunda. Bayağıdır yoktu.Bi tanesi 3e satacagimiza sadece duran toplar icin bile durabilirdi demis
Sonunda bulduk galiba adam gibi orta yapan adam
Alici yok suan. Juventusa onermisler en son.Yüksek bonservis mi?
![]()
Alici yok suan. Juventusa onermisler en son.
menajer mi olsak
menajer mi olsak
%100Playmaker bulduk bence sonunda. Bayağıdır yoktu.
Acaba Erden Bey, Porto'ya ev mi verdi para yerine
30 yaşında adama fazlasını vermemeliydik zaten üstüne yedek olacaktı kalsa.Bu transferde bişeyler dönmüş olabilir mi?Roma bundan çok fazlasını vericekti vs yazıyorlar 3 m şok etmiş porto fanslarını.
Erden takım ve oyuncu ile anlaşıyorpedro muhabbeti ne emrah aldikmi
30 yaşında adama fazlasını vermemeliydik zaten üstüne yedek olacaktı kalsa.
Erden bey bonus yerine 1+1 vermiştir 1 taneBizim için normal rakamlar bencede bakalım Kap açıklamasına bonus vs bişeyler olabilir.
Çanağa dikkat et kardeşim. Geçmiş olsun.O değilde arkadaşlar bugün merdivenlerde iş yerinde düştüm. Elimdeki malzeme bir yana ben bir yana ayrıldık. Arkaya doğru yuvarlandım kalça üstü kemiğini vurdum bir an başım döndü. Hemen çömeldim. Tuzlu ayran verdiler kendime geldim ama kalca üstü kemiği biraz ağrıyor buz koydum inşallah geçer tesekkurler