Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da içeride, 'William Carvalho'ya 5 milyon euro bonservis ödemektense, Gueye'yi bekleyip ona garanti ücret olarak yüksek bir teklif yapıp Gueye ile mi anlaşssak' diye düşünülüyor."
Dün aynısını yazmıştım ne kadar beklenileceği kritik tabii son dakikada sıkıntı çıkarsa yeni bir gustavo-pulgar-etobo benzeri vaka yaşanabilir.

Ali Naci Küçük: "Erden Timur, Umut Bozok ile yaptığı görüşme sonunda şaşırmış durumda. Neden? Geçen sezon Kasımpaşa'da 250 bin Euro'ya oynayan Umut Bozok, Galatasaray'dan önce 1.5, sonra da 2 milyon Euro talep ediyor! Yani yapmayın, bu kadar da değil ya..."
Gelmezse gelmesin yav çok mu önemli sanki

Porto redditinden bir geyik:

"Roma 12m opsiyonu kullanmadi ama 9-10m'ye almak istiyor haberleri vardi?"
"Tamam iste 12 - 9 = 3m. Bizim yonetimin is yapma modeli bu."

Ulan her yıl 70-80 milyon euro satış yapıyor adamlar bunlarada laf ediliyorsa oha yani.Adamların kazıklamadığı takım kalmadı be avrupada.

Iyi vurmus ama cikmayacak kadar iyi vurmamis bence de. O zamanlar meshurdu Muslera'nin sampiyonluk modu daha acmamis demek ki. Bunun icin bile ovuldu herif utanilmadan istikrarsizligin adi sampiyonluk modu oldu
Artık yeni bir kaleci bulma zamani geldi .
Her güzel hikayenin bir sonu var takılmamak lazım.

praet faideli bir topçu ama bizim taraftar stilini sevmeyebilir. ben de sevmiyorum

hani hala sergio fotosu yok

hani hala sergio fotosu yok
1657301039241.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt