Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.697
- 106.429
- 4.738
erden başkan bayram falan dinlemeden galatasarayımız için diyar diyar geziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erden başkan bayram falan dinlemeden galatasarayımız için diyar diyar geziyor.
Porto redditinden bir geyik:
"Roma 12m opsiyonu kullanmadi ama 9-10m'ye almak istiyor haberleri vardi?"
"Tamam iste 12 - 9 = 3m. Bizim yonetimin is yapma modeli bu."
Iyi vurmus ama cikmayacak kadar iyi vurmamis bence de. O zamanlar meshurdu Muslera'nin sampiyonluk modu daha acmamis demek ki. Bunun icin bile ovuldu herif utanilmadan istikrarsizligin adi sampiyonluk modu olduNet kaleci hatası bence
Dün aynısını yazmıştım ne kadar beklenileceği kritik tabii son dakikada sıkıntı çıkarsa yeni bir gustavo-pulgar-etobo benzeri vaka yaşanabilir.Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da içeride, 'William Carvalho'ya 5 milyon euro bonservis ödemektense, Gueye'yi bekleyip ona garanti ücret olarak yüksek bir teklif yapıp Gueye ile mi anlaşssak' diye düşünülüyor."
O kim agabey@Tahir Mahir Koç un nerde olduğu anlaşıldı
psg'nin 3-4 milyona ihtiyacı yok zaten. gueye ile anlaşmak kritik noktaAli Naci Küçük: "Galatasaray'da içeride, 'William Carvalho'ya 5 milyon euro bonservis ödemektense, Gueye'yi bekleyip ona garanti ücret olarak yüksek bir teklif yapıp Gueye ile mi anlaşssak' diye düşünülüyor."
Gelmezse gelmesin yav çok mu önemli sankiAli Naci Küçük: "Erden Timur, Umut Bozok ile yaptığı görüşme sonunda şaşırmış durumda. Neden? Geçen sezon Kasımpaşa'da 250 bin Euro'ya oynayan Umut Bozok, Galatasaray'dan önce 1.5, sonra da 2 milyon Euro talep ediyor! Yani yapmayın, bu kadar da değil ya..."
Porto redditinden bir geyik:
"Roma 12m opsiyonu kullanmadi ama 9-10m'ye almak istiyor haberleri vardi?"
"Tamam iste 12 - 9 = 3m. Bizim yonetimin is yapma modeli bu."
Artık yeni bir kaleci bulma zamani geldi .Iyi vurmus ama cikmayacak kadar iyi vurmamis bence de. O zamanlar meshurdu Muslera'nin sampiyonluk modu daha acmamis demek ki. Bunun icin bile ovuldu herif utanilmadan istikrarsizligin adi sampiyonluk modu oldu
Toulouse a benden bir şırdanhani toulouse fln istiyordu, ulan kolpacilar
hani hala sergio fotosu yok
praet faideli bir topçu ama bizim taraftar stilini sevmeyebilir. ben de sevmiyorum