Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar kaliteli bir adam aldığımızı tam olarak anlayamadık gibi daha.Duran topları bile +10 puan yapar bu adamın.

Sorloth sampiyon falan yapmaz, orta sahan kadar takimsin.

Biz Oliveira/Gueye onlerine Pedro (SS) olarak

Seferovic rahat samp yapar
Orta saha forvetine top getirir o topu iceri atacak adam lazim gomis yerine muhammed olsa biz sampiyon olamazdik takimin bir parcasi eksikse yine yetmez
Sorlothun takim oyununa etkiside cok fazla ve genc oyuncu

Fenerin bence tek eksigi sorloth gibi bir forvet alirlarsa sanslari baya artar bizdeki uc forveti topla sorloth etmez hepsine kac para maas veriyoruz bir hesapla istersen

1657298092747.webp

- 3 milyon €? Bugünün pazarında değişime eşdeğerdir. Maaştan kurtulduk tamam ama kahretsin... Birkaç milyon daha alabilirim derdim

- Kafam karıştı. Roma onu 12 yerine 9/10 milyona tutmak istemedi mi?

- 3M için serbest vuruşlar için olsa bile onunla kalmaya değmez miydi?

-3M gerçekten çok kötü bir iş...

-Kahretsin, bu adamı sadece 3 milyona satarsak, bu sadece SAD'nin bir oyuncuyu nasıl satabildiğini gösterir...

-Saçma. 3M ucuz

O değilde arkadaşlar bugün merdivenlerde iş yerinde düştüm. Elimdeki malzeme bir yana ben bir yana ayrıldık. Arkaya doğru yuvarlandım kalça üstü kemiğini vurdum bir an başım döndü. Hemen çömeldim. Tuzlu ayran verdiler kendime geldim ama kalca üstü kemiği biraz ağrıyor buz koydum inşallah geçer tesekkurler

O değilde arkadaşlar bugün merdivenlerde iş yerinde düştüm. Elimdeki malzeme bir yana ben bir yana ayrıldık. Arkaya doğru yuvarlandım kalça üstü kemiğini vurdum bir an başım döndü. Hemen çömeldim. Tuzlu ayran verdiler kendime geldim ama kalacak üstü kemiği biraz ağrıyor biz koydum inşallah geçer tesekkurler

gecmis olsun ustat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt