Can Eroğlu
Aslan Üye
dursun başkana güvenmiyor musun?Sağ bek şart
3 tane orta saha şart
Forvet arkası şart
Forvet şart
Ama bana öyle geliyor ki; biz hiçkimseyi alamayız. Ağustos ayının sonlarına doğru Kasımpaşa'dan, Alanyaspor'dan falan üç beş hurda hış tipi alır otururuz yine yerimize.
Kümede kalsınlar yetergectigimiz sezon 13. bitirdik bu sezon 10. bitirirsek basari gozu ile bakarim sizi bilmem
Marcao nun da sevilla nın da... Zaten onun satışı bekliyoruz mal gibi.marcao gidecekse 1 stoper daha lazim, kimse kimseyi kandirmasin
omar ve boey ikisini topla 1 sag bek etmez, aslinda 2 sag bek lazim
kale ve sol bek tamam, muslera-okan pva-kazimcan yeter.
3 orta saha banko sart
2 tane adam akilli kanat lazim. morutan tutulacaksa 1 tane yeter
2 tane adam akilli forvet lazim
marcao gidecekse 1 stoper daha lazim, kimse kimseyi kandirmasin
omar ve boey ikisini topla 1 sag bek etmez, aslinda 2 sag bek lazim
kale ve sol bek tamam, muslera-okan pva-kazimcan yeter.
3 orta saha banko sart
2 tane adam akilli kanat lazim. morutan tutulacaksa 1 tane yeter
2 tane adam akilli forvet lazim. mami kalacaksa diagne ve gomis gönderilmeli, 1 tane olur o vakit.
Fena bir 11degil aslinda
meral colaktan inciler:Galatasaray fevkaladenin fevkinde bir sezon geçirecek,mükemmel mükemmel.Galatasarayı takdir ediyorum.basarılarından kaliteli durusundan,yüce gönüllülklerinden ötürü.hem kalitelerini hem karakterlerini çok iyi ortaya koyacaklar.yapacakları sözleşmeler,anlaşmalar
hayatlarına tekamul edecek olay ve insanlarla gecen çok güzel bir süreç.gördüğüm en guzel toprlanma sürecinde olan takım.Bu sezon dönüm noktası.şenlikli bir sezonmuş.sampiyon GAALATASARAY
Yabancı futbolcularında çok büyük bir rahmaniyet,aşırı derecede bağlılık duygusu var.
İlk etapta yerli hoca sonrası yabancı hoca olacakmıs.bir sıkıntı cıkacak ve dogru insanın gelmesi gerekiyomuş,yabancı hoca gelecekmiş ve en hayırlısı oymuş.bu bir kader süreciymiş.
8 haziran 2022
e bunun söylediklerni bende söyledim.okan burugun ailesel mevzular sıkıntı sadece,sezonu tamamlayabilir ama yurt dısı durumları var okanın ciddiMeral hanımın yanıldığını görmedim