Halil Vurucu
Berlin Panteri
Bence forvet de şart.
Zaten Cagne Mustafa Gomis derken her hafta birini oynatip üçünü de koreltecegiz.
Zaten Cagne Mustafa Gomis derken her hafta birini oynatip üçünü de koreltecegiz.
Meral hanımın yanıldığını görmedim
erken değil ama takviyeler gelirse 2011-2012 gibi rahat bi süreç olur bi yerden sonra.hani fb karabuge yenilmişti,fark 9 olmustu ve playofflara rahat rahat sampiyon girmiştik.öyle diyelimLig erken bitti diyorsun![]()
transfer hava cıva işi.bjkyi kimse sallamaz biz şu an transferde gerekenleri yapsakFener 2 sene önce mi 3 sene önce mi ne 20 küsür adam aldıydı
Her şey transferle olmuyor
Kağıt üstünde mükemmel kadro kurduğunu düşünürsün işler istediğin gibi gitmez
Örnek ; Lemina-Seri-Nzonzi hattı
erken değil ama takviyeler gelirse 2011-2012 gibi rahat bi süreç olur bi yerden sonra.hani fb karabuge yenilmişti,fark 9 olmustu ve playofflara rahat rahat sampiyon girmiştik.öyle diyelim
erken ya da gec transferler olacak.ama eksikler gelene kadar hamza akman ve eren aydını degerlendirirsek bu da büyük + yazar10 gun icinde 4 transfer bekliyorum ben. Eger bu olmazsa, isler degisir, maalesef. Hazirlik kampi (erken katilim) onemli.
Hoca ve selcuk da vazgecmisti kadrodan acikca belirttiler bunu. Adam harcama sadece taraftara ozgu bir sey degil.Herkes lige odaklanmış ama bu takımın avrupada neler başardıklarını unutuyorlar
Oyunculardan ziyade Fatih hocanın da çok yanlışları vardı
Üstüne hakem katliamları vs derken takım bir anda sapıttı
Ligin ilk haftaları herkes Morutan mı en iyi transfer Cica mı fln diye tartışıyordu
Bir de bizde çok çabuk adam harcama huyu var.Bu adamlara yatırım yaptık madem talip yoksa değerini düşürmek yerine sahip çıkmalıyız
Morutanın bonservisine 10+ derlerken bazı kesim bu parayı bile ödememizi söylüyordu.Ligin üstünde bir adam diyorlardı..
Şimdi aynı şeyler şu norveçlilere yapılıyor gelip 1 sene kötü oynasalar hemen çöp ilan edilirler
erken ya da gec transferler olacak.ama eksikler gelene kadar hamza akman ve eren aydını degerlendirirsek bu da büyük + yazar
joao pedro olur ya da solbakken,parayı gömersek.9 temmuzda benim gueye beklentim varYarın bir transfer açıklanır...
bende ama mecbur ortamı sıcak tutmalıyız
yani benimde aklım almıyor ,ortasaha konusundaki bu sessizliği.cidden gueye ve ndombele konusu gundemde olabilir ve bu mevzu 2 haftadır sürüyo olabilir,ikna ve maddi acıdan uzamıstır süreç.bunu anlarım ama artık nokta koymak lazımGec olmasi problem Sergen cunku bizim 1-2 dokunusa degil baya baya ilk 11'e direkt transfer yapmamiz gerekiyor. Fikstur bugun cekildi ve ilk 5 haftada 3 deplasman macimiz var. Yani bu transferlerin kisa sure icinde tamamlanmasi elzem. Belki 1'i hani bekler sonraya onu anlarim ama ozellikle 2 ortasaha oyuncusu net alinmali kisa surede.
yani benimde aklım almıyor ,ortasaha konusundaki bu sessizliği.cidden gueye ve ndombele konusu gundemde olabilir ve bu mevzu 2 haftadır sürüyo olabilir,ikna ve maddi acıdan uzamıstır süreç.bunu anlarım ama artık nokta koymak lazım
sansonu kiralamk zor değil bence.fernandoyu almakta zor değildi.bişeyler dönüyo
yani benimde aklım almıyor ,ortasaha konusundaki bu sessizliği.cidden gueye ve ndombele konusu gundemde olabilir ve bu mevzu 2 haftadır sürüyo olabilir,ikna ve maddi acıdan uzamıstır süreç.bunu anlarım ama artık nokta koymak lazım
sansonu kiralamk zor değil bence.fernandoyu almakta zor değildi.bişeyler dönüyo
biliyorum vazgecmeyeceksin ama can tango artniyetli herifin tekiCan tangonun yayininda ozbekin antalyada yaptigi aciklamalar konusuluyor. Dursun antalyada uyelere aciklamalar yapilmis. Buraya yazmaya usendim ama twitterda bulursaniz okuyun mutlaka .