GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 23

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504,2K
Sayfa
23/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğimi yineliyorum, bence pusuya yatıp beklememiz gerekiyor.
Çok para harcamadan bu dönemi geçirmek lazım.

Eksiklikleri doldursak kafi. 2 orta saha 1 tane de kanatları yedekleyecek fırsat transferi yeterli.

Yönetim gazla başladı büyük bütçeli hocalar ve oyuncular bayağı oyuncuyla da görüşmüşler ancak okanla birlikte ayağımız yere bastı.
Evet şampiyonluk önemli tabiki lakin herkese salça olalım 20 tane oyuncu alalım diye bir olayımız olmayacak.
2 haftaya 3 tane oyuncu gelir gerisi yavaş yavaş eksik doldurarak gidilir.

Kadromuz leş değil sadece eksik bunu kabullenip üzerine 3 dokunuşla mükemmel hale getireceğiz.
kadromuz leş

xWJJdM.gif

Her biri ayri ayri bir takimin iyi bir parcasi olabilir ama birlikte iyi bir takim olamazlar. profilleri buna uygun degil.

Sagbek 3os forvet gelmeden bu takim yarismaci olamaz. Kanata da net kaliteli 1 isim gerekiyor
Tamam bende bir miktar katiliyorum 2 o.s. bir yedekleyici kanat(hatta kanat forvet de olabilir) banko alınmalı. Yedekleyici kanat dediğim de en az garry-kerem-yunus kalitesinde olmalı. Götü büyütmüs feghouli gibi tecrube gelsin demek lazım.

Okan b'nin kadrodaki hangi oyunculardan ne çıkaracağına bakmak gerekir. Belki forvet hatti yeterli gelip kanat forvet ile oynamak isteyecek.

Ama öyle bir algı var ki takım komple değişsin. Yunus adanada olsa neden alınıp as oyuncu yapılmıyor diye kendimizi kaybederdik. Keza mm ve cicaldau için de aynilarini dusunuyorum. Bu oyunculara biraz şevkat verip özgüven kazandırmalıyız. Lig uzun maraton yanında iki iyi oyuncuyla cica farkli performans verebilir. Keza arkasında sağlam bir yönlendiriciyle mm.
Yeni hocayla yeni oyuncularmış gibi bakmak gerekir..
Elimizde birde kimsenin hesaba katmadığı akbaba var. Aslına bakarsan dediğin gibi bireysel düşününce çok umut verici oyunculae harmanlayici hamleler sart.
Lig baslayana kadar orts saha ikilisini çözseler yeter benim için.

En fazla bu olabilir diyerek yazmıştım.Gerçekten buna mı gidiyoruz acaba

Tamam bende bir miktar katiliyorum 2 o.s. bir yedekleyici kanat(hatta kanat forvet de olabilir) banko alınmalı. Yedekleyici kanat dediğim de en az garry-kerem-yunus kalitesinde olmalı. Götü büyütmüs feghouli gibi tecrube gelsin demek lazım.

Okan b'nin kadrodaki hangi oyunculardan ne çıkaracağına bakmak gerekir. Belki forvet hatti yeterli gelip kanat forvet ile oynamak isteyecek.

Ama öyle bir algı var ki takım komple değişsin. Yunus adanada olsa neden alınıp as oyuncu yapılmıyor diye kendimizi kaybederdik. Keza mm ve cicaldau için de aynilarini dusunuyorum. Bu oyunculara biraz şevkat verip özgüven kazandırmalıyız. Lig uzun maraton yanında iki iyi oyuncuyla cica farkli performans verebilir. Keza arkasında sağlam bir yönlendiriciyle mm.
Elimizde birde kimsenin hesaba katmadığı akbaba var. Aslına bakarsan dediğin gibi bireysel düşününce çok umut verici oyunculae harmanlayici hamleler sart.
1.etap kampindan sonra istenmeyen topcular icin okan hoca rengini belli eder. Ben suan bile os ve fvye en az 4 adam istedigini dusunuyorum.

o algı hep olacak üstad - bizim taraftar profilimiz ona kaydı. Her maç neredeyse HER adama defolsun dendi.

Okan Burukta biraz yanlış anlaşılmasın ama yönetimin üzerine laf edemez baştan düşüncesindeyim. Elde ne varsa değerli bizim oyunucumuz diyecektir.

4-5 trasfere kadar indim kafada şu an

Temmuz ortalarına kadar 6 No ve Solbakken (gündemde olduğu için)
2inci kampa 8 bitirilse rahat edeceğiz biraz bu konuda.

Forvet kısmı elden çıkarmaya bakıyor, en kötü eldeki paraya bağlı Umut Bozok'u çözecekler (cepte sayıyorlar onu bence) -Ağustosa sarkabilir.

Joao Pedro tamam iyi gzüel gol yolunda hepimizi tatmin edebilir ama arkası hala boşken bende hala oturmayan bir hamle.

Kadromuz iyiymiş güzellemeler başlamış gene

Yahu küme düşmeme mücadelesi veren takım bu.

Almaya çalışıp kaçırdığımız adamlar 1.5-2m Euro civarındaydı.

Unut Bozok denayer de gidiyor, üstelik bu oyuncular alıp satabileceğin oyuncular

Sana puan farkı atan takımlar kadrosunu kendini kanıtlamış oyuncular ile güçlendirdi biz elimizdeki çöpleri bile yollayamadık

Ben biraz umutsuzum bu açıdan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadromuz iyiymiş güzellemeler başlamış gene

Yahu küme düşmeme mücadelesi veren takım bu.

Almaya çalışıp kaçırdığımız adamlar 1.5-2m Euro civarındaydı.

Unut Bozok denayer de gidiyor, üstelik bu oyuncular alıp satabileceğin oyuncular

Sana puan farkı atan takımlar kadrosunu kendini kanıtlamış oyuncular ile güçlendirdi biz elimizdeki çöpleri bile yollayamadık

Ben biraz umutsuzum bu açıdan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doktorum "hic bir seyi umursatmayan" hap varsa alayim bir dal

Kadro denilen kadar cop olsa avrupada o gruptan yenilgisiz cikamazdi deplasmanda gol yemeden vs. Tutturmuslar kume dusme mucadelesi vs de kimse avrupayi konusmuyor, avrupada baska adamlar mi oynadi?

Eksikler yok mu kesinlikle var ama 3-4 11 transferi ile sampiyonluga oynayabiliriz gayet iyi bir planlama ve calismayla.

Gecen yil mental olarak cok kirici oldu e adamlar da genc daha cabuk dagildik. Yapabileceklerini de yapamadilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt