GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 25

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504,2K
Sayfa
25/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evirip çevirmeyi ben de istemiyorum ama şu durumdan hoşnutsuzluğumu belirtmek ve en önemli bölgenin 6 olduğunu vurgulamak için söylüyorum. Sıkıldım artık topu ileri taşıyamayan rakibi karşılayamayan oyundan. 6 sağlam olsa belki diğerlerinin performansı bir nebze artar. Ne bileyim. Bana göre orta sahaya en az 3 adam lazım ama bakarsan alabilecek yönetim yok sanki.
Transfer butcesi ne kdr bilmiyorum. 40M diyenler vardi. Tamamını orta sahaya gömseler sesim cikmaz abi. En lazim bolge dedigin gibi orta saha.

Transfer butcesi ne kdr bilmiyorum. 40M diyenler vardi. Tamamını orta sahaya gömseler sesim cikmaz abi. En lazim bolge dedigin gibi orta saha.
40 M bütçe falan olmadığına hepimiz eminiz , olsaydı şak şak biterdi transferler. Şu kefalet ile kredi alamamaları vs ters köşe yaptı yönetime. Kimseninde aman aman cepten para koyduğunu snamıyorum.

Metin Öztürk verse verse ada için para verir-zaten sırf orası için yaşıyor adam nerdeyse

1657007163755.webp

dikkat edilmesi gereken 1 husus

şu marcao yu da satacaklarsa satsınlar.. her şeyi ona bağlamışlar belli ki. satılmadan transfer falan yapılamayacak. yönetime gelmeden önce marcao satacaz transfer yapacaz deselerdi bari.

valla lig 30 güne başlıyor , 6 başta olmak üzere çözülmez ise iyi bir start vereceğimizin garantisi yok (orta saha eksikliğinden kaynaklı)

iyi başlamak lige en büyük olay çünkü tek hedef.Fiyatların düşmesini bekleyeceğiz mantığı olursa ortasaha için ve ligin 3-4 maçı sancılı başlanırsa geçen 2 sezonun siniriyle taraftar çıldıracak, ciddi çıldıracak hemde.

Berkan Kutlu
Taylan Antalyalı
Aytaç Kara
Emre Akbaba
Atalay Babacan
Cicaldau

Bu adamlari toplam 14,5M Euro bonservis verdik.

14,5M Euro

bu sezon çok beklentiye girmeyelim sanırım. Hala sorunlu bölgelee transfer olmadı. Hadi onu geçtim satış ta yapamıyorlar.Cidden iyi yönetim bize hayal. gelen gidenden farklı olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt