Gökhan Karaman
10 Numara!
şu yerli kuralının böyle olduğu bir ortamda kerem aktürkoğlunu 20 m eurodan aşağı bırakmamak lazım.
@Tuna Köse seninkilerEkli dosyayı görüntüle 166400 Ekli dosyayı görüntüle 166401Ekli dosyayı görüntüle 166402Ekli dosyayı görüntüle 166403
Nöbetteki kalabalık böyle gibi ...çünkü haber yok.
Huuaaacarvalho kamp kadrosunda yok
Fener ve Bjk yabancı transferlerinde nokta atışı yapıp başarılı olurlarsa seneye yabancı sınırı kalkar.şu yerli kuralının böyle olduğu bir ortamda kerem aktürkoğlunu 20 m eurodan aşağı bırakmamak lazım.
Yav bi de ne haberler çıkarttılar.Yok kendi gelmek istememiş Sevilla dışında bi takımda oynamam demiş gibi haberler çıkmıştı.Bunu hem Okan hoca hem de Marcao yalanladı.Her futbolcu gibi kulüpten izinliymiş..Aslanim benim.
Kel diger seceneklere yönelsin 15den asagi birakmiyoruz

#Galatasaray #JoaoPedro imzalamak için bastırıyorlar. #Gala , #Cagliari ile anlaşmayı önümüzdeki saatlerde kesinleştireceğinden emin. 2025'e kadar bir sözleşme için forward ile kişisel şartlar üzerinde anlaşmaya varıldı ( € 2M/yıl). #transfers
portekiz milli takımının değişilmez oyuncusunu tek bir videoya bakıpta istememek saçmacarvalho![]()
reis ben ne görsem onu atıyorum. kişisel yorum yaptığımda da genelde fifti fifti konusurum. daha olumsuz konusmaya baslamadım onu söylim .dsen bile olumlu haber verdin ya renktaş bu iş bitmşiştir hayırlı olsun
Bide bana abart diosun.reis ben ne görsem onu atıyorum. kişisel yorum yaptığımda da genelde fifti fifti konusurum. daha olumsuz konusmaya baslamadım onu söylim .d
o mevkide ağır bir oyuncuya ihtiyacımız yok. nzonzi gibi bir örnek var.portekiz milli takımının değişilmez oyuncusunu tek bir videoya bakıpta istememek saçma
O halin musap gibi değildir inşallah.reis ben ne görsem onu atıyorum. kişisel yorum yaptığımda da genelde fifti fifti konusurum. daha olumsuz konusmaya baslamadım onu söylim .d
öyle diyorsunda sayın kuveyt, cica arkasında oyun kurup çalışan bir 6 ile çok daha verimli olabilir gerçeği var ortada - beklentiyi gene karşılamayabilir ama görmeden bilemeyiz.
carvalho kamp kadrosunda yok
Cica anca düğünde oynar orda bile pistte hayalet gibi görünmez+ florentino ceksinler, 8 no icin biraz zamanlari olur. En kötü cica var rahat oynad