GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 55

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,3K
Sayfa
55/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray yogun secim takvimi ve calisma doneminin ardindan bayrami da kapsayan bir tatil karari almis calsimalara 13 temmuzdan itibaren devam edilecekmis.

Space odalarindan konusulan bu, yonetimde tanidigi olan liseli genclerden gelen bilgi

Mahmut Alpaslan : '' Geçen sene Galatasaray Cornelius'u almalı demiştim.Yabancı sınırı falan değil bu transferin olmamasının nedeni.Öyle olsa devre arası Gomis alınmazdı.Trabzonspor alınca da büyük iş yapar demiştim Lig'de. '' (A Spor)
Bu herif carvalhoyu da övüyordu meloyu hatırlatır insanlara tank gibi herif falan diye.

Mahmut Alpaslan güzel konuşuyor
bu amcanın adı altyapı ile gündeme gelmemiş miydi geçenlerde. Hoşuma gider açıkçası , futbolcu ismi falan unutyor ama ilgisiz bırakmaz kimseyi altyapıda ve oyuncu portföyünde varıdr takip ettikleri (eski scoutluk yapmıştı bizde yanlış bilmiyorsam)

Mahmut Alpaslan : '' Geçen sene Galatasaray Cornelius'u almalı demiştim.Yabancı sınırı falan değil bu transferin olmamasının nedeni.Öyle olsa devre arası Gomis alınmazdı.Trabzonspor alınca da büyük iş yapar demiştim Lig'de. '' (A Spor)
Tsn birini isteyince diğer takımlar devreden çıkıyor bir sebeple, bak trezegeti kimseyle duymadık adamlar rahat rahat aldı, sebebi budur bence

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt