Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
SOLBAKKEN'İN menajeri ile kim görüştü?
Mehmet Özbek
Bu herif carvalhoyu da övüyordu meloyu hatırlatır insanlara tank gibi herif falan diye.Mahmut Alpaslan : '' Geçen sene Galatasaray Cornelius'u almalı demiştim.Yabancı sınırı falan değil bu transferin olmamasının nedeni.Öyle olsa devre arası Gomis alınmazdı.Trabzonspor alınca da büyük iş yapar demiştim Lig'de. '' (A Spor)
buram buram mantık akıyor kardesim mesajda. gözümüzle okuyalımBiraz mantıklı konuşalım lütfen.
7m vereBILECEGIMIZI sanmiyorum. 5e fln biterse 1 ihtimal. Sonucta sözlesmesinin son senesinde
Ama eklediği bi şey var doğru sistemle oynatırsanız verim alırsınız.Real Betis'in hocası onu doğru bir sitemle oynatıyo dedi.Yanına alacağınız adam hızlı olmalı açıklarını kapatmalı dedi..Bu herif carvalhoyu da övüyordu meloyu hatırlatır insanlara tank gibi herif falan diye.
bu amcanın adı altyapı ile gündeme gelmemiş miydi geçenlerde. Hoşuma gider açıkçası , futbolcu ismi falan unutyor ama ilgisiz bırakmaz kimseyi altyapıda ve oyuncu portföyünde varıdr takip ettikleri (eski scoutluk yapmıştı bizde yanlış bilmiyorsam)Mahmut Alpaslan güzel konuşuyor
Bana actirtmiyorlsrTier #6 olan nobet guven vermiyor
doğru yorum yapmış tebrik ederim mahmut beyi.Ama eklediği bi şey var doğru sistemle oynatırsanız verim alırsınız.Real Betis'in hocası onu doğru bir sitemle oynatıyo dedi.Yanına alacağınız adam hızlı olmalı açıklarını kapatmalı dedi..
Tsn birini isteyince diğer takımlar devreden çıkıyor bir sebeple, bak trezegeti kimseyle duymadık adamlar rahat rahat aldı, sebebi budur benceMahmut Alpaslan : '' Geçen sene Galatasaray Cornelius'u almalı demiştim.Yabancı sınırı falan değil bu transferin olmamasının nedeni.Öyle olsa devre arası Gomis alınmazdı.Trabzonspor alınca da büyük iş yapar demiştim Lig'de. '' (A Spor)