GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 154

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,7K
Sayfa
154/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1657106601098.webp

puhaha Tudor içlerinden geçiyor topçuların

bjk hazırlık maclarında mavi gözlerimle nazar edecegim herifler var.gerçi josef ve werghost için bana ihtiyaç yok.şimdiden dikkat etsinler bu ikisine.5 gundur söylüyorum,ciddiyim

içerdeki derbilerle dışardaki derbileri ayırt etmeni bekledim ama tabi zor bir iş

bir sonraki sene aynı maçlara bak bakalım neler olmuş

terim de samiyende 4 yedi deplasmanda 6 yedi ne olmuş bu sonuçlar onu kötü hoca yapar mı

komik komik argümanlar

teknik direktöre bakışınız hatalı olduğundan uzatmaya gerek yok

derbide 5 yiyen kötü hoca size göre zaten

adam adım adım yükseliyor ama siz biraz tükürdüğünüzü yalamaktan korktuğunuz için bok atıyorsunuz adama

hatta içten içe korktuğunuzu bile söyleyebilirim amrsilyada iyi işler yaparsa bizim söylediklerimiz çöp olacak diye :)
Olm asil anlamayan sensin. İcerisi disarisi ayrintili sekilde tek tek yazdim. Ft ile icerde kazanabiliyoduk en azindan.

Terim deplasmanda 6 yedi ama icerde yendi 2. Devre ayni takimi. Birinde fark yese digerini yense tamam deriz de adam ile 8 buyuk macta 0.25 gol ortalaman ve 0.125 puan ortalaman var matematiksel yazayim belki anlarsin diger turlu kafan basmiyor belli ki. Bu adamla mi sampiyon olacaktin?

Teknik direktore bakisiniz makisiniz alti bos laflar kullanip durma benim icin gs onemli bu adam kalsaydi da hayatta sampiyon olamayacaktik.

Sabaha kadar zirlayabilirsin zira gercegin bu oldugunu herkes biliyor

Ayrica marsilyayla clyi bile alsa bizde basarisiz oldugu gercegi degismez ne alakasi var anlamadim

joao pedro bitmiş zaten ,daha neyine gitsin erden timur ekstra bi durum olmadıkca?kaan ayhanın menajer burda zaten,kulübü de verecek.mert müldür için olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt