Sami Karakoç
İmparator
nöbette 3 kişi kalacak sonundaYasaklı kaynak ha onu bu şekilde yazmakda yasak raporladım.

nöbette 3 kişi kalacak sonundaYasaklı kaynak ha onu bu şekilde yazmakda yasak raporladım.

Şu listede bize en iyi gelecek 2 oyuncu Ndombele ve Sanson bence. Artık işi gırgırına vurmaya başladım.ndombele ve sanson dışında hepsi sözleşmesinin son senesinde.
sanson da şans bulamıyor eplde
Yapacak bir şey yok yasaklara uyulması gerek reis.nöbette 3 kişi kalacak sonunda![]()
![]()
Isaak Touré - Oyuncu profili 25/26
Isaak Touré, 23, Fransa ➤ FC Lorient, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 28 Mar 2003, Gonesse, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Geçen atmıştım buraya Marsilya almış
adamlar vermeye razı yarısınıbence çözülmez
Carvalho Oliveira
Pedro mu
Florentino Oliveira
Pedro mu?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zenciden stoper olmaz

Olm asil anlamayan sensin. İcerisi disarisi ayrintili sekilde tek tek yazdim. Ft ile icerde kazanabiliyoduk en azindan.içerdeki derbilerle dışardaki derbileri ayırt etmeni bekledim ama tabi zor bir iş
bir sonraki sene aynı maçlara bak bakalım neler olmuş
terim de samiyende 4 yedi deplasmanda 6 yedi ne olmuş bu sonuçlar onu kötü hoca yapar mı
komik komik argümanlar
teknik direktöre bakışınız hatalı olduğundan uzatmaya gerek yok
derbide 5 yiyen kötü hoca size göre zaten
adam adım adım yükseliyor ama siz biraz tükürdüğünüzü yalamaktan korktuğunuz için bok atıyorsunuz adama
hatta içten içe korktuğunuzu bile söyleyebilirim amrsilyada iyi işler yaparsa bizim söylediklerimiz çöp olacak diye![]()
okan hoca sprint at dediğinde florentino:Florentino