Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay Turk statusunde oynayabiliyor mu? Net bilgisi olan var mi?

Yeni eklenen 1 adet mavi kartlı Türk kontenjanında oynayabiliyor. Eğer kural açıklandığında yayınlanan metinler doğruysa o kontenjan 1 tane ama. Yani hem Yusuf Demir hem Kerem Demirbay yerli statüsünde olamıyor DİYE BİLİYORUM. Böyle konularda TFF detaylı metinlerle düzgün açıklama yapmadığı için medyada yayılanlara göre konuşuyoruz ama mecbur.

Abi öyle işte hepsini topla adam etmiyor. Mesela Ferdiyi al bizde nerede oynatacaksın ? Hücumda skor anlamında kısır kalıyor bek oynatmak doğru ama mesela bizde yedek olur en fazla
Kafayi yemişler, hoca diye getirdikleri adamin hicbir takimda en ufacik basarisi yok. 3. kez geliyor boyle bir kafa olabilir mi?

Sırf ANÇ denilen yağmacı çingenenin sinirden o pis suratındaki kraterlerin çatladığını görmek için isterim Dervişoğlunu.

Yeni eklenen 1 adet mavi kartlı Türk kontenjanında oynayabiliyor. Eğer kural açıklandığında yayınlanan metinler doğruysa o kontenjan 1 tane ama. Yani hem Yusuf Demir hem Kerem Demirbay yerli statüsünde olamıyor DİYE BİLİYORUM. Böyle konularda TFF detaylı metinlerle düzgün açıklama yapmadığı için medyada yayılanlara göre konuşuyoruz ama mecbur.
Yusuf Demir'den olmayacak sanirim. GEldiginde cok umutluydum ama Okan hoca onu tutmadi gibi. Hocayi da suclayamam, cocukta hic hirs yok.

Bu arada Dzeko harbi bitmiş 5 metre kare etrafında oynadı adam bütün maç.Hangi akla hizmet 7.5m euro verdiler çok acayip camia :d

Paredes? Yeni gelişme veya yeni sızan oyuncu var mi?
Henüz yeni bir gelişme yok yine belirteyim:

Sorun Paredes ile ilgili değil ailesi acaba İtalya olur mu şeklinde bir düşünce ile hareket ediyor, Paredeslik bir durum yok o sebeple bekletiyor, son kararını bildirmesini istedik, PSG ve kendisi ile maddi yönden her konuda mutabakata varıldı. Hala en iyi teklifi veren biziz.

Ben de onu diyorum hocam evet şimdi yusuf kiralık diyelim seneye umarım değişir sistem çünkü hem.yusuf hem.kerem.oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt