Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.105
- 5.834
- 1.513
ismail kartal bu sene hakemleri baskı altına almak için herşeyi yapacak belli oldu geçen seneden daha kirlisi olur mu diyordum ama olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır, ikisini de istiyoruz.
Livakovic transferi bunu resmî kılar.Süreç oraya doğru ilerliyor suyun karşı tarafı da çok düşünmeksizin bunun için çalışıyor.
Rts kerem demirbay h.o dedin. Medyada hala bonservis pazarligi yaptigimiz yaziyor?İyi nöbetler arkadaşlar nasılsınız![]()
Fener Sikimanski’yi 17 m euroya almış, buna eylül ayında güzel bir karşılık vermeliyiz.
14 diyolardı,17yi kim söyledi abiFener Sikimanski’yi 17 m euroya almış, buna eylül ayında güzel bir karşılık vermeliyiz.
Hayırdır 9+2 kabul mu edildi ?
Kimi istersin? Forumda önerilen Gio Reyna en mantıklı isim gibi duruyor.Fener Sikimanski’yi 17 m euroya almış, buna eylül ayında güzel bir karşılık vermeliyiz.
14 diyolardı,17yi kim söyledi abi
Baturina iyi karsilik olur mu
Paredes gerçekten peşinden bu kadar koşulacak ne yapmış son 2-3 senede bir ben anlamadım galiba.Bırakın gelmesin abi gelmeyi istemiyosa Angelino gibi gelmeye can atan bi 8 bulsunlar piyasada oyuncu mu yok
onlar meloyada bidon diyodu,iyi öyleysemakedon fanatik interli bir is arkadasim serie a da bütün maclari izler, paredes icin cok kazma juvede 2023 senesinde cöpün tekiydi dedi.
makedon fanatik interli bir is arkadasim serie a da bütün maclari izler, paredes icin cok kazma juvede 2023 senesinde cöpün tekiydi dedi.
15 e satarlar diyorsun yani...Sonraki satıştan % 20 pay var
Belki
makedonlar futboldan anlasa en iyi adamları goran pandev olmazdı rdaşmakedon fanatik interli bir is arkadasim serie a da bütün maclari izler, paredes icin cok kazma juvede 2023 senesinde cöpün tekiydi dedi.