Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail kartal bu sene hakemleri baskı altına almak için herşeyi yapacak belli oldu geçen seneden daha kirlisi olur mu diyordum ama olabilir

Hayırdır 9+2 kabul mu edildi ?

Anlamiyorum fenerin yabancilari zaten les gibi turk oyuncuda hayatta sorun yasamazlar arao yerine ismail oynasa djiku yerine serdar oynasa rossi yerine emre mor oynasa crespo yerine irfan oynasa ne degisir hic birsey siz bizim takim gibi dusunuyorsunuz fenerin turkleri yabancilardan daha kaliteli 7+4 olsa kural fener daha iyi oynar

Kent Arao Djiku Rossi Osterwelde Peres Szlai Gustavo bunlar oynasa nolur oynamasa nolur

Paredes gerçekten peşinden bu kadar koşulacak ne yapmış son 2-3 senede bir ben anlamadım galiba.Bırakın gelmesin abi gelmeyi istemiyosa Angelino gibi gelmeye can atan bi 8 bulsunlar piyasada oyuncu mu yok

makedon fanatik interli bir is arkadasim serie a da bütün maclari izler, paredes icin cok kazma juvede 2023 senesinde cöpün tekiydi dedi.

makedon fanatik interli bir is arkadasim serie a da bütün maclari izler, paredes icin cok kazma juvede 2023 senesinde cöpün tekiydi dedi.

Abi kazma falan değil iyi topçu da 29 yaşına gelmiş,maaşı yüksek,son 2 senedir düşüşte. Torreira-Angelino falan çekerken daha formda daha genç bi adam alabiliriz.Hayır onu geçtim adam Psgde de Juventusda da tutunamamışken nasıl bizi 2.plana atabiliyor?Kimin alacağını bekliyor Barcelonanın falan mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt