Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes gerçekten peşinden bu kadar koşulacak ne yapmış son 2-3 senede bir ben anlamadım galiba.Bırakın gelmesin abi gelmeyi istemiyosa Angelino gibi gelmeye can atan bi 8 bulsunlar piyasada oyuncu mu yok
Yedek desen pahalı ilk 11 için desen fazla defansif. Ben de anlamadım ama hocanın bi bildiği vardır xd

Abi kazma falan değil iyi topçu da 29 yaşına gelmiş,maaşı yüksek,son 2 senedir düşüşte. Torreira-Angelino falan çekerken daha formda daha genç bi adam alabiliriz.Hayır onu geçtim adam Psgde de Juventusda da tutunamamışken nasıl bizi 2.plana atabiliyor?Kimin alacağını bekliyor Barcelonanın falan mı
Daha formda daha genç bir oyuncunun piyasa bedeli nedir acaba?

Abi kazma falan değil iyi topçu da 29 yaşına gelmiş,maaşı yüksek,son 2 senedir düşüşte. Torreira-Angelino falan çekerken daha formda daha genç bi adam alabiliriz.Hayır onu geçtim adam Psgde de Juventusda da tutunamamışken nasıl bizi 2.plana atabiliyor?Kimin alacağını bekliyor Barcelonanın falan mı
Icardi yuzunden ugrasiyoruz bu hiyarla. Icardi bir an evvel imzalasa da şununla ilişkimizi kesip kurtulsak.

Fb - Kızılyıldız maçını izleyince orta sahada şöyle alınca dikine gidebilen bir oyuncu iyi olur diye düşünüyorum. Marsilya yeni TD'si düşünmüyorsa Ounahi çok iyi olabilir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen adamlar içinden geçti fenerin ortasahasının beklerinin.Biz hep diyoruz o tarz bir oyuncu lazım diye ama şu ana kadar. okan hoca aramıyor herhalde öyle adam.

Berkan dışında yerli ortasaha yok, demirbay kesin gelmeli

duyumcu olmak bu kadar kolay mı ya?ver bana erdenin listesini,oyuncunun hangi gun gelecegini söyleyim sana.

Daha formda daha genç bir oyuncunun piyasa bedeli nedir acaba?

Scout transferi yaparsın abi olmadı.Nelson tarzı hem profesyonel tecrübesi olan hem de potansiyeli yüksek bi adam alırsın gerekirse 8-10 m verip maaşı düşük olacağı için maliyeti totalde daha aza bile gelebilir..Paredes bize hangi konuda level atlatır düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.Torreiradan daha iyi 6 değil Oliveiradan daha iyi 8 olduğu da tartışılır.

2011-2013 seref aydından sonra nerelere düştük ya.seref aydın bonservis ve yıllıga kadar anlatıyodu adam

Scout transferi yaparsın abi olmadı.Nelson tarzı hem profesyonel tecrübesi olan hem de potansiyeli yüksek bi adam alırsın gerekirse 8-10 m verip maaşı düşük olacağı için maliyeti totalde daha aza bile gelebilir..Paredes bize hangi konuda level atlatır düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.Torreiradan daha iyi 6 değil Oliveiradan daha iyi 8 olduğu da tartışılır.
Yok ben gerçekten sordum o tip bir oyuncunun bedeli ne kadar olur diye. Ama daha genç scout transfer cicu gibi olacaksa paredes olsun.

Paramız varsa jerdy schouten veya joey veermanı almaya calismak lazım. İkisi mevcut orta sahada tarzları yüzünden katki sağlarlar.

Anlaşılan kulup orta saha için yüksek bonservis vermek istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt