- 18 Temmuz 2009
- 82.318
- 240.728
- 5.263
Sokambu 13 gol 4 asistle oynayabilecek gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin ama Kazimcan için biraz sert buldum. Ha PvA falan dersen 100% katilirimAngelino ve kerem muazzam bir ikili olur endişe etmeyin kerem sever akıllı topculari en iyi mertens ve İcardi ile anlaşması tesadüf değil çocuk ilk kez aklı selim bir solbekle oynayacak
Yerli oldugundan olabilir mi?Bu Demirbay’ı niye alıyoruz yav çok gereksiz bir hamle gibi duruyor
9.750 aciklamislar. Herzamanki gibi gene katakulli yapmislardirFener Sikimanski’yi 17 m euroya almış, buna eylül ayında güzel bir karşılık vermeliyiz.
Usenmedim baktım İsmail kartalın hocalık performansına rezillikİsmail Kartal kendini büyük hoca sanmaya başlamış yarram sezonunda 28 farkla ikinci oldu diye.
Yerliler desen herkese artistlik derdindeler, en sonunda bu Mert, İrfan Can x2 ya da İsmail birinden çok kötü dayak yiyecekler.
Misvak ve zemzem satacak adamı futbol ulemasi yaptılarUsenmedim baktım İsmail kartalın hocalık performansına rezillik
- 14 ekim 2015 de eskişehir ile anlaşıyor. 30 gün sonra kovuluyor. 4 maçta sıfır puan, 1 gol atıp 10 gol yiyor takım
-21 temmuz 2016 da gaziantep ile anlaşıyor 139 gün sonra kovuluyor. 16 maçta 5 galibiyet 9 mağlubiyet
- 21 haziran 2017 de ankaragücü ile anlaşıyor. bir sezon kovulmadan td lük yaptığı tek takım bu oluyor. 1.5 yıl sonra kovuluyor
- 3 haziran 2019 da ç.rize ile anlaşıyor. sezon ortasında kovuluyor. 28 maç 9 galibiyet 14 mağlubiyet
- 14 eylül 2020 de konyaspor ile anlaşıyor. 5 ay sonra kovuluyor. 24 maç 9 galibiyet 9 mağlubiyet
- 23 mart 2021 de erzurum ile anlaşıyor. 5 gün sonra enerjim ve motivasyonum yok diye kendi ayrılıyor!
- 13 ocak 2022 de fenerbahçe ile anlaşıyor. çok abartılan bu döneminde 12 galibiyet 5 beraberlik 4 mağlubiyet alıyor. puan ortalaması ve gol ortalaması jj un çok altında.
Büyük iş olur.
Rieder ya da Aribo da olabilir.
lan bunu bir kaç gün önce ekşide paylaşmışlardı :dUsenmedim baktım İsmail kartalın hocalık performansına rezillik
- 14 ekim 2015 de eskişehir ile anlaşıyor. 30 gün sonra kovuluyor. 4 maçta sıfır puan, 1 gol atıp 10 gol yiyor takım
-21 temmuz 2016 da gaziantep ile anlaşıyor 139 gün sonra kovuluyor. 16 maçta 5 galibiyet 9 mağlubiyet
- 21 haziran 2017 de ankaragücü ile anlaşıyor. bir sezon kovulmadan td lük yaptığı tek takım bu oluyor. 1.5 yıl sonra kovuluyor
- 3 haziran 2019 da ç.rize ile anlaşıyor. sezon ortasında kovuluyor. 28 maç 9 galibiyet 14 mağlubiyet
- 14 eylül 2020 de konyaspor ile anlaşıyor. 5 ay sonra kovuluyor. 24 maç 9 galibiyet 9 mağlubiyet
- 23 mart 2021 de erzurum ile anlaşıyor. 5 gün sonra enerjim ve motivasyonum yok diye kendi ayrılıyor!
- 13 ocak 2022 de fenerbahçe ile anlaşıyor. çok abartılan bu döneminde 12 galibiyet 5 beraberlik 4 mağlubiyet alıyor. puan ortalaması ve gol ortalaması jj un çok altında.
9+2 yi getir admirim. Kadro kuramiyorumBüyük iş olur.
Rieder ya da Aribo da olabilir.
Aribo’yu niye kovalamıyoruz yav 6 kağıda almışlar kulübü küme düşmüş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi