Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere bi Liam Cooper çekelim gerisi hallolur

halil’i kimse istemiyor ama düşük maliyetliyse kaybedecek bir şeyimiz olmaz. forvet oyuncuları genelde 25 den sonra prime dönemine giriyor. denemeye değer bence yabancı sınırı varken.

Erden parades değil paredes diye altını çizmişti sorun pra değil belliki büyük takımlardan teklif bekliyor biz birinci sırada değiliz yani. Açıkcssı gelse sevinirm ama gelmezse üzüleceğim bir adam değil. Hayırlısı bakalım

Adama Traore
Moussa Dembele
Jonathan Bamba
Wilfried Zaha
Daichi Kamada

Afrikalilar ve Kamada hala bosta. Nasil maaslar istiyorlarsa artik.

İsmail Kartal kendini büyük hoca sanmaya başlamış yarram sezonunda 28 farkla ikinci oldu diye.

Yerliler desen herkese artistlik derdindeler, en sonunda bu Mert, İrfan Can x2 ya da İsmail birinden çok kötü dayak yiyecekler.
Usenmedim baktım İsmail kartalın hocalık performansına rezillik

- 14 ekim 2015 de eskişehir ile anlaşıyor. 30 gün sonra kovuluyor. 4 maçta sıfır puan, 1 gol atıp 10 gol yiyor takım

-21 temmuz 2016 da gaziantep ile anlaşıyor 139 gün sonra kovuluyor. 16 maçta 5 galibiyet 9 mağlubiyet

- 21 haziran 2017 de ankaragücü ile anlaşıyor. bir sezon kovulmadan td lük yaptığı tek takım bu oluyor. 1.5 yıl sonra kovuluyor

- 3 haziran 2019 da ç.rize ile anlaşıyor. sezon ortasında kovuluyor. 28 maç 9 galibiyet 14 mağlubiyet

- 14 eylül 2020 de konyaspor ile anlaşıyor. 5 ay sonra kovuluyor. 24 maç 9 galibiyet 9 mağlubiyet

- 23 mart 2021 de erzurum ile anlaşıyor. 5 gün sonra enerjim ve motivasyonum yok diye kendi ayrılıyor!

- 13 ocak 2022 de fenerbahçe ile anlaşıyor. çok abartılan bu döneminde 12 galibiyet 5 beraberlik 4 mağlubiyet alıyor. puan ortalaması ve gol ortalaması jj un çok altında.

Tadic TJK transferi tadımı kaçırır, Soton döneminden beri çok beğenirim, herif skor üretmek için doğmuş.

- 14 ekim 2015 de eskişehir ile anlaşıyor. 30 gün sonra kovuluyor. 4 maçta sıfır puan, 1 gol atıp 10 gol yiyor takım

-21 temmuz 2016 da gaziantep ile anlaşıyor 139 gün sonra kovuluyor. 16 maçta 5 galibiyet 9 mağlubiyet

- 21 haziran 2017 de ankaragücü ile anlaşıyor. bir sezon kovulmadan td lük yaptığı tek takım bu oluyor. 1.5 yıl sonra kovuluyor

- 3 haziran 2019 da ç.rize ile anlaşıyor. sezon ortasında kovuluyor. 28 maç 9 galibiyet 14 mağlubiyet

- 14 eylül 2020 de konyaspor ile anlaşıyor. 5 ay sonra kovuluyor. 24 maç 9 galibiyet 9 mağlubiyet

- 23 mart 2021 de erzurum ile anlaşıyor. 5 gün sonra enerjim ve motivasyonum yok diye kendi ayrılıyor!

- 13 ocak 2022 de fenerbahçe ile anlaşıyor. çok abartılan bu döneminde 12 galibiyet 5 beraberlik 4 mağlubiyet alıyor. puan ortalaması ve gol ortalaması jj un çok altında.
Misvak ve zemzem satacak adamı futbol ulemasi yaptılar

lan bunu bir kaç gün önce ekşide paylaşmışlardı :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt